Trouwlocatie

U zoekt een trouwlocatie in Zuid Holland voor uw lunch, diner of trouwfeest? Dan bent u bij restaurant Kampanje in Hardinxveld-Giessendam aan het juiste adres. Gelegen vlakbij de A15 is onze trouwlocatie prima te bereiken voor uw gasten. Wij maken uw onvergetelijke dag graag extra bijzonder met onze ontspannen en professionele aanpak van uw trouwfeest.

Trouwlocatie met sfeer

Restaurant Kampanje is van alle markten thuis, door onze jarenlange ervaring kunnen wij ons inmiddels wel expert noemen in bruiloften. Vaak verzorgen we niet alleen het trouwfeest of trouwreceptie maar wordt er ook gekozen voor het aansnijden van de bruidstaart en een diner voorafgaand aan uw trouwfeest of trouwreceptie. We zien het altijd als een eer om uw trouwfeest of receptie te mogen verzorgen, daarom bieden wij bruidsparen graag gratis de bruidstaart aan.

Eindeloze mogelijkheden

Wij beschikken over een grote zaal die in twee kleinere zalen opgedeeld kan worden met een geluidsdichte wand. De grote zaal biedt plaats aan ongeveer 350 personen en beschikt uiteraard over een geavanceerd airco-systeem. Daarnaast heeft de zaal een podium en een geluidsinstallatie met twee microfoons. Uniek is onze sfeervolle zaaltuin, ideaal voor het aansnijden van de taart, een gezellig lunch of het begin van uw trouwfeest. Bent u benieuwd geworden naar alle mogelijkheden van onze trouwlocatie? Neem dan eens contact met ons op, wij helpen u heel graag!

Meer informatie?