Receptie

U zoekt een locatie voor het houden van uw receptie? Dan bent u bij Kampanje aan het juiste adres. Jaarlijks verzorgen wij vele recepties zoals bruiloft recepties, huwelijksjubilea, zakelijke jubilea en nieuwjaarsrecepties. Elke receptie heeft zijn eigen invulling en programma waar wij graag in meedenken. De zalen van Kampanje bieden plaats aan 70 tot 350 personen. De zalen zijn voorzien van een geavanceerd airco-systeem. U kunt gebruik maken van twee microfoons voor eventuele toespraken. Als het lekker weer is kunt u ook gebruik maken van de zonnige tuin aansluitend aan de zaal.

Bruiloft receptie

Het is altijd een feest om een bruiloft receptie te mogen verzorgen. Een stralend bruidspaar is het middelpunt van een bruiloft receptie. Bij de invulling van deze bijzondere gelegenheid is er van alles mogelijk. Een persoonlijk gesprek is altijd het beginpunt voor uw bruiloft receptie, het is onze uitdaging om uw prachtige trouwdag nog mooier te maken.

Persoonlijke aanpak

De mogelijkheden voor uw receptie zijn eindeloos. Veel van onze gasten kiezen ervoor om voor of na de receptie een lunch of diner te gebruiken in een besloten gezelschap. Hierin bieden wij ruime mogelijkheden en zijn wij zeer flexibel. Wij geloven sterk in een persoonlijke aanpak, geen enkele receptie is hetzelfde. Daarom nodigen wij u graag uit om alle mogelijkheden door te nemen. Neem gerust eens contact met ons op of vraag een offerte aan, wij helpen u graag.

Meer informatie?