Feestlocatie

U bent op zoek naar een gezellige feestlocatie in Zuid Holland? Dan bent u van harte welkom bij Restaurant Kampanje in Hardinxveld-Giessendam. Gelegen langs de A15 is onze feestlocatie gemakkelijk bereikbaar voor uw gasten. Al jarenlang zijn wij het vaste adres als trouwlocatie en worden vele recepties, vergaderingen en natuurlijk verschillende feesten bij ons gehouden.

Feesten en partijen

Uw wensen zijn bij feesten en partijen altijd ons uitgangspunt. Wij kunnen wel stellen dat letterlijk geen één feest hetzelfde is. Verschillende smaken, leeftijden en muzieksoorten zien wij jaarlijks voorbijkomen. Een gezellig feestje ter ere van een 50 jarig huwelijk met een pianist, maar ook bedrijfsfeesten met een DJ of een band. Wij passen ons volledig aan naar uw wensen. De zalen van Kampanje bieden plaats aan 70 tot 350 personen. Vanzelfsprekend beschikken we over een modern airco-systeem en u kunt gebruik maken van ons podium, geluidsinstallatie en 2 microfoons.

Het feest van uw dromen

Hoe ziet uw ideale feest eruit? Dat is het belangrijkste wat we van u willen weten. Met deze informatie gaan we graag aan de slag. Wij doen ons uiterste best om het feest van uw dromen voor u te verzorgen. Een ongedwongen sfeer met professionele service met een glimlach, dat is wat u van ons kunt verwachten. Bent u benieuwd geworden naar alle mogelijkheden van onze feestlocatie? Neem dan eens contact met ons op of vraag een offerte aan, wij helpen u heel graag!

Meer informatie?