Restaurantkaart

Zakenlunch

Een menuvoorstel aan tafel samengesteld uit seizoensproducten, geserveerd binnen één uur
tweegangen 32,50 / driegangen 37,50

Maandmenu oktober

Gemarineerd buikspek met krokante gamba, atjar, venkel, frisée en crème van wortel

Rogvleugel op sushi-rijst met witte kool, soja boontjes, wakamé, sesam, tobiko en ponzu

Ierse runderlende met schorseneren, crème van paddenstoelen, zoete ananas, truffelaardappel en 'eekhoorntjesbrood' saus

Baklava van hazelnoten & amandelen met yoghurt ijs, griekse munt-yoghurt en muntsiroop

Driegangen 42,50 / viergangen 52,50 (kaas i.p.v. dessert 5 supplement) 

De Verrassing

Onze Chef maakt voor u een culinaire keuze, kleine gerechtjes gepresenteerd als 'tapas'. Achtgangen 72,50 / negengangen 82,50 / tiengangen 92,50
(alleen per tafel te bestellen, maximaal 6 personen)

Speciaal

Oesters Gillardeau | rode wijn vinaigrette met uitjes | citroen | peper   4,5 pst.                     

1/2 canadese kreeft (koud) | rivierkreeftjes | witlofsalade | salsa appel & ui   VG 25

Ossenhaas & eendenlever 'Rossini' | spinazie | paddenstoel | brioche brood | truffelsaus   HG 45

Zeetong op de graat gebakken | groente | peen & uien mousseline | saus Kampanje   dagprijs                                                                                                                     

Voorgerechten

Runder-ribeye gerookt | pmpoen | avocado | hazelnoot | salie | basilicum mayonaise

16

Eendenlever als terrine & lolly | ibericoham | pruimen compôte | groene mosterdsaus

19

Coquille rauw | citroen | krokante gamba | bloemkool | paddenstoelen | groene kruiden

17

Zalm langzaam gegaard | groene appel | venkel | eiersalade | mierikswortel & honing

16

Soep van aardappel & miso | edamame bootjes | taugée | paprika | sesam korststengel

12

Hoofdgerechten

Kabeljauw | paling gerookt | prei & munt | paperdelle | anijs beurre blanc

29

Tonijn gegrild | paella me chorizo, tomaat, ui, paprika & doperwtjes | limoen | piment

29

Eendenborst | groene asperge | gegrilde bloemkool | aardappel batonette | salie saus                           32

Kalfs tomahawk | rode biet | bospeen | curry crème | pikante blini | chimichurri saus

29

Konijnenfilet | knolselderij | rozijntjes | wortel | 'verse frites' | hazelnoot | vijgensaus

Meer lezen

28

Meer lezen

Vraag naar de mogelijkheden om vegetarisch te eten!

Nagerechten

Nougat-ijs | karamel mousse | sinaasappel compôte | sinaasappel gel | sinaasappel tuille

12

'Boerenjongens' ijs | cremeux van mocca | gepocheerde peer | koffie crumble

12

Worteltaart | vanille roomijs | gember-mascarpone crème | gekaramelliseerde walnoten

12

Chocolade surprise | witte chocolademousse | bosvruchten marmelade | zoete popcorn

12

Kazen uit Europa | walnoot | mango chutney | kletzenbrood

17

Graag serveren wij u passende wijnen” De prijs per glas bedraagt € 6,50
Tevens kunt u een keuze uit onze wijnkaart maken.

Bij reserveringen vanaf 10 personen serveren wij u uitsluitend een menu.

Onze gerechten kunnen alllergenen, gluten, noten en/of lactose bevatten.
Bij een eventuele intolerantie verzoeken wij u vriendelijke zich tot onze medewerkers te wenden!
Wij verkopen geen tabak/alcohol aan personen jonger dan 18 jaar