Restaurantkaart

Zakenlunch

Een menuvoorstel aan tafel samengesteld uit seizoensproducten, geserveerd binnen één uur
tweegangen 32,50 / driegangen 37,50

Maandmenu 

Ibericoham met krokante gamba, mango chutney, gepofte rijst en cashew noten crumble

In rode wijn gekookte octopus met panna cotta van spinazie, peterselie-krieltjes, tuinradijs, bieslookolie en dragon beurre blanc

Ossenhaas met pikante chimichurri, gegrilde groene asperge, kastanje champignons, tomaat, ui, romige kaas-polenta en marsala saus

Amandeltaart met 'bueno' roomijs, cremeux van gebrande hazelnoot en een kletskopje

Driegangen 42,50 / viergangen 52,50 (kaas i.p.v. dessert 5 supplement) 

De Verrassing

Onze Chef maakt voor u een culinaire keuze, kleine gerechtjes gepresenteerd als 'tapas'. zevngangen 72,50 / achtgangen 82,50 / negengangen 92,50
(alleen per tafel te bestellen, maximaal 6 personen)

Speciaal

Oesters Irish Mor | chutney van mango, zure room & mierikswortel | citroen   4,5 pst.                     

   Blinis | kaviaar | zalm gerookt | crème fraiche   per stuk 9,50

Risotto | verse truffel (aan tafel geschaafd) | paddenstoelen | parmezaanse kaas    VG 27,50

Kalfszwezerik | kreeft lauwwarm | groene asperge | kreeftenschuim | morieljes    HG 49

                                                                                                                    

Voorgerechten

Kalfsfilet dungesneden | ansjovis | augurk | kwartel-eitje | truffelmayonaise | croûtons

15

Eendenborst gerookt | eenden rillette | zoete walnoot | zoute chocolade vinaigrette

16

Rauwe tonijn tataki | zeekraal | sesam | krokant rijstpapier | rode peper mayonaise

17

Paling  tartaar | gekaramelliseerde leverpaté | venkel | rode biet | bacon crumble

19

Bouillon van shiitake | kip gyoza | bosui | amandelen

12

Hoofdgerechten

Zalmfilet gepekeld | gele wortel | radijs | avocado crème | paprika | hoisin | kroepoek

28

Zeebaars | spinazie | amandel | pijnboompitjes | ui | rucola-mousseline | knoflook

30

Heilbot | bimi | doperwtjes | mierikswortel | komkommer | oesterschuim | limoen                                    29

Lamsfilet kruiden | courgette | koolrabi | honing crème | pommes fondant | hazelnoot

29

Runder ribeye Australië | bloemkool | piccalilly | rode ui | aardappelkroketje | marsala                             32

Meer lezen
Meer lezen

Vraag naar de mogelijkheden om vegetarisch te eten!

Nagerechten

Blauwe bessen muffin | cassis ssorbetijs | aardbeien 'suikerspin' | muntdressing

12

Citroen sosrbetijs | sinaasappel-chocolade mousse | lemon curd | limoncello 'shotje'

12

Vanille roomijs | chocolade, bacon & banaan ganache | caramel | zeezout | olijfolie

12

Passievrucht sorbetijs | mango tiramisu | kokos bitterkoekje | meringue

12

Kazen uit Europa | walnoot | mango chutney | kletzenbrood

17

Graag serveren wij u passende wijnen” De prijs per glas bedraagt € 6,50
Tevens kunt u een keuze uit onze wijnkaart maken.

Bij reserveringen vanaf 10 personen serveren wij u uitsluitend een menu.

Onze gerechten kunnen alllergenen, gluten, noten en/of lactose bevatten.
Bij een eventuele intolerantie verzoeken wij u vriendelijke zich tot onze medewerkers te wenden!
Wij verkopen geen tabak/alcohol aan personen jonger dan 18 jaar