Restaurantkaart

Zakenlunch

Een menuvoorstel aan tafel samengesteld uit seizoensproducten, geserveerd binnen één uur
tweegangen 30 / driegangen 35

Maandmenu juli

Tonijn gegrild & rauwe tonijn gevuld met knapperige oosterse groente, geserveerd met krokant buikspek en dressing van soja

Romige risotto met gamba, octopus, vongole, tomaat en 'spaghetti' groente

Kalfsfilet  gebakken met gestoofde spitskool, ui-ring, bitterbal van aardappel & amandel, peterselie-knoflookolie en romige saus van oesterzwammen

Salade van bosfruit, mint & honing met witte chocolade parfait en suikerbrood

Driegangenmenu 39 / viergangenmenu 46 (kaas i.p.v. dessert 4 supplement) 

De Verrassing

Onze Chef maakt voor u een culinaire keuze, kleine gerechtjes gepresenteerd als 'tapas'.
Achtgangen 65 / negengangen 72 / tiengangen 80 
(alleen per tafel te bestellen, maximaal 6 personen)

Speciaal

Coquille gebakken | gegaard buikspek | marmelade paprika | chutney uien (voor)

20

Ganzenlever gebakken | appelcompôte | mais pannekoekje | kervel | appelcider saus (voor)

25

Côte de boeuf (2 p.) | zomerse groente | aardappelgratin | rode wijn (hoofd)

69

Zeetong op de graat | groente | peterselie aardappel | hollandaise | garnalen (voor)

59

Voorgerechten

Entrecôte lauwwarm | tomaat | rode ui | avocado | koriander | chimichurri

15

Ossenhaascarpaccio 'andersom' | salade | Parmezaan | pijnboompit | pesto

1

Salade tonijn rauw & hollandse garnaal | zoetzure groente | wasabi chips | sesamdressing

17

Zalmtartaar | dille | gefrituurde mossel | courgette 'spaghetti' | grove mosterd saus

16

Soep van kreeft | rivierkreeftjes | komkommer | melkschuim | ccognac

12

Hoofdgerechten

Zeebaars | octopus | dopertjes puree | munt | venkel | tagliatelle | schaaldieren saus

28

Tarbotine (op de graat) | groente-ratatouille | bieslook aardappel | rode wijn

29

Wilde zalmforel | oosterse groente | udon noedels | rode peper | japanse yuzu saus

2

Lamshaas | Le Puy linzen |puree bataat & pompoen | frisse hangop | kerrie

28

Kalfsfilet | tonijn gemarineerd | courgette | lente-ui | risotto tomaat | piccalilly saus

27

Ossenhaas | broccoli | rozeval-aardappel | akkerchampignons | mais | shiitake saus

29

Zwezerik krokant | haricots-verts | spek | tijm | aardappel knolselderij | calvados saus

28

Vraag naar de mogelijkheden om vegetarisch te eten!!

Nagerechten

Parfait | Griekse yoghurt | pure chocolade | verse munt | sinaasappel saus

10

Fris sorbetijs peer & appel | watermeloen | krokante meringue schuim

10

Taartje amandelspijs | kersen | kersen sorbet | kersen gelei | vanilleroom

10

Geitenkaas crème brûlée | honing roomijs | suikerbrood toast

10

Kazen uit Europa | noten | appelstroop | vijgenbrood

15

Graag serveren wij u passende wijnen” De prijs per glas bedraagt € 6,50.
Tevens kunt u een keuze uit onze wijnkaart maken.

Bij reserveringen vanaf 10 personen serveren wij u uitsluitend een menu.

Onze gerechten kunnen alllergenen, gluten, noten en/of lactose bevatten.
Bij een eventuele intolerantie verzoeken wij u vriendelijke zich tot onze medewerkers te wenden!
Wij verkopen geen tabak/alcohol aan personen jonger dan 18 jaar