Restaurantkaart

Zakenlunch

Een menuvoorstel aan tafel samengesteld uit seizoensproducten, geserveerd binnen één uur
tweegangen 35 / driegangen 39

Maandmenu JUNI

'Vitello Tonato', dungesneden kalfsvlees met tonijnmayonaise, gefrituurde ansjovis, augurk, gemarineerde tomaat en zwarte olijven

Zeebaars krokant uit de oven met groente-ratatouille en gerookte knoflook beurre blanc

Lamsfilet met spitskool, knolselderij, boleet, mais, pommes dauphine en bordelaise saus

Vanilleroomijs met hollandse aardbeien, cake, gebrand eiwitschuim en aardbeiensaus

Driegangen 47,00 / viergangen 59,00 (kaas i.p.v. dessert 6 supplement) 

De Verrassing

Onze Chef maakt voor u een culinaire keuze, kleine gerechtjes gepresenteerd als 'tapas'. zevngangen 75 / achtgangen 85 / negengangen 95
(alleen per tafel te bestellen, maximaal 6 personen)

Speciaal

Oesters Irish Mor | rode wijn azijn | uitjes | citroen                                                                                         4,5 pst.                     

Kreeft lauwwarm | little gemsla | brioche toast | zoetzure ui | kruidenboterjus                         voorgerecht

29,50

Eendenborst | eendenlever | portabella | cranberry | blini | sinaasappel-truffeljus

42

Zeetong (550 gr.) op de graat | garnaaltjes | venkel | groene asperge | radijs | hollandaise

65

Voorgerechten

Tonijn sashimi | groene asperge | komkommer | daikon | wasabi crumble | mayonaise

17

Heilbot gerookt | salade tomaat | balsamico crème | zuurdesem toastje | basilicum olie

15

Kalfsvlees tartaar | gepekelde eidooier | brioche toast | lauwwarme truffel-kaas saus

17

Picanha rundvlees dungesneden | gamba | feta kaas | meloen | olijf | verse munt

16

Kreeftensoep | hollandse garnaaltjes | mierikswortel | tuinkers | kruiden-olie

16

Hoofdgerechten

Zeebaarsfilet | spinazie | pijnboompit | amandel | puree | bieslook beurre blanc

28

Zeeduivelwang krokant | koolrabi | gele courgette | venkel | bacon | yuzu hollandaise

29

Coquille & ossenworst 'tompouce' | knolselderij | zoetzure paprika | radijs | basilicum                       

29

Lamsrack | bospeen | rode ui | courgette | tomaat | roseval-aardappel | chimichurrisaus

32

Ossenhaas | groene asperge | rode biet | bimi | aardappeltaart | balsamicostroop saus

35

Vraag naar de mogelijkheden om vegetarisch te eten!

Nagerechten

Limoen pavlova | banaan-ananas chutney | perzik sorbetijs | gedroogde abrikoos

13

'Witte chocoladeijs | cranberry-chocolade cookie | crispy custard | frambozen compôte 

13

Zoet bladerdeeg | mango sorbetijs | mango-vanillecrème | mango ganache | kokos

13

Beurre noisette-vlierbloesem panna cotta | vanilleijs | hazelnoot praline | honing gelei

13

Kazen uit Europa | walnoot | vijgen chutney | notenbrood

17

Graag serveren wij u passende wijnen” De prijs per glas bedraagt € 7,50                                                                              Tevens kunt u een keuze uit onze wijnkaart maken.

Bij reserveringen vanaf 10 personen serveren wij u uitsluitend een menu.

Onze gerechten kunnen alllergenen, gluten, noten en/of lactose bevatten.
Bij een eventuele intolerantie verzoeken wij u vriendelijke zich tot onze medewerkers te wenden!
Wij verkopen geen tabak/alcohol aan personen jonger dan 18 jaar