Reserveren? 0184 612 613

Restaurantkaart

Zakenlunch

Een menuvoorstel aan tafel samengesteld uit seizoensproducten, geserveerd binnen één uur
tweegangen 30 / driegangen 35

Maandmenu november

Zalm gemarineerd met ponzu, gember & limoen. Geserveerd met gebakken coquille, rettich en pikante koreaanse saus van soja, zwarte bonen en peper

Kreeftensoep met gebakken roodbaarsfilet en kruidenflensje

Wildzwijnfilet met zuurkool, spruitjes, rode biet, bataat-aardappelpuree en saus van salie

Notentaart met witte chocolademousse, stoofpeer roomijs en kaneel 'cracker'

Driegangenmenu 39 / viergangenmenu 49 (kaas i.p.v. dessert 5 supplement) 

De Verrassing

Onze Chef maakt voor u een culinaire keuze, kleine gerechtjes gepresenteerd als 'tapas'.
Achtgangen 67 / negengangen 75 / tiengangen 85 
(alleen per tafel te bestellen, maximaal 6 personen)

Speciaal

Kwartel gevuld | eendenlever | noten | sjalot | groente | knoflook | mosterd & honing

35

Schots hert | rode kool | gebakken spruit | stoofpeer | knolselderij | cantharellensaus

32

Fazant klassiek | zuurkool | rookworst | spek | appel | aardappelpuree | calvadossaus

27

Wilde eend | witlof | spruit | bieten-couscous | rode port | abrikoos  28

Voorgerechten

Italiaanse cecinaham | eendenrillette | amandel | toast | augurk | salade | truffelolie

13

Terinne pulled porc, ganzenlever & iberico | zoete rode kool | rozijn | pruim | enoki paddestoel

16

Sashimi zalm, tonijn & coquille | edamame boontjes | wakamé | wasabi | sesam | soja

17

Halve kreeft gekookt | hollandse garnaaltjes | salade appel | citroen | kerriemayonaise

17

Romige wildsoep | gekonfijte fazant | shiitake | groene kruiden | korststengel

11

Hoofdgerechten

Snoekbaars | venkel | paarse wortel | broccoli | maisblini | panchetta-spek | boletensaus

28

Heilbot | gestoofde prei | gele biet | gebakken spinazie | bieten-couscous | saffraansaus

29

Zeetong op de graat | seizoensgroente | rozeval | hollandaise | garnaaltjes

dagprijs

Zalmfilet gamasio | paksoi | mais | tomberry | pandan rijst | hoisin saus

27

Runderlende dry aged | paddestoel | groente | topinamboer | gnocchi | béarnaise saus

30

Vraag naar de mogelijkheden om vegetarisch te eten!!

Nagerechten

Klassieke 'Luikse wafel' | vanilleijs | gebrande banaan | caramelsaus

10

Hazelnoot roomijs | pure chocolademousse | brownie | koude nougatine | ananas

10

Amandel 'tosca'| vanille parfait | mandarijn compôte | chocolade

10

Cranberry bavarois | kaneel roomijs | appelgel | sinaasappel tuille

10

Kazen uit Europa | walnoot | mango chutney | vijgen-notenbrood

16

Graag serveren wij u passende wijnen” De prijs per glas bedraagt € 6,50.
Tevens kunt u een keuze uit onze wijnkaart maken.

Bij reserveringen vanaf 10 personen serveren wij u uitsluitend een menu.

Onze gerechten kunnen alllergenen, gluten, noten en/of lactose bevatten.
Bij een eventuele intolerantie verzoeken wij u vriendelijke zich tot onze medewerkers te wenden!
Wij verkopen geen tabak/alcohol aan personen jonger dan 18 jaar