Reserveren? 0184 612 613

Restaurantkaart

Zakenlunch

Een menuvoorstel aan tafel samengesteld uit seizoensproducten, geserveerd binnen één uur
tweegangen 30 / driegangen 35

Maandmenu maart

Met rode bietjes gemarineerde zalm geserveerd als carpaccio met mierikswortel 'hangop', zilverui, dille en mosterdkletskop

Gestoomde makreel in miso-aardappelsoep met edamame boontjes en inktvis-kroepoek

Rack van iberisch varken met ibericoham, gebakken witlof, honing, rozijntjes, rode ui, olijventapenade, aardappelcarrés en saus van zongedroogde tomaat

Shortbread van chocolade & pinda met 'bueno' roomijs, hazelnootcrème en koffie crumble

Driegangenmenu 39 / viergangenmenu 49 (kaas i.p.v. dessert 5 supplement) 

De Verrassing

Onze Chef maakt voor u een culinaire keuze, kleine gerechtjes gepresenteerd als 'tapas'.
Achtgangen 67 / negengangen 75 / tiengangen 85 
(alleen per tafel te bestellen, maximaal 6 personen)

Speciaal

Halve kreeft (koud) | hollandse garnaaltjes | appelsalade | kerrie-mayonaise | citroen

 27

Coquilles rauw | kingkrab lauw | tomaten-rouille | curry doperwt | gerookte boter

22 39

Eendenlever gebakken | brioche | appelstroop | bloemkool | walnoot |            PX sherry saus

22 35

Ossenhaas (200 gr.) | pulled pork | groene kool | paddestoel | paprika | rode wijn | spek     37

Voorgerechten

Italiaanse cecinaham | eendenrillette | amandel | toast | augurk | salade | truffelolie

13

Terinne pulled porc, ganzenlever & iberico | zoete rode kool | rozijn | pruim | enoki paddestoel

16

Sashimi zalm, tonijn & coquille | edamame boontjes | wakamé | wasabi | sesam | soja

17

Gamba in emping | groene kool | zoetzure wortel | basilicum | pikante barbecue saus

18

Pompoensoep oosterse wijze | gekonfijte eend Z lente-ui | koriander | room

11

Hoofdgerechten

Snoekbaars | venkel | paarse wortel | broccoli | maisblini | panchetta-spek | boletensaus

28

Heilbot | gestoofde prei | gele biet | gebakken spinazie | bieten-couscous | saffraansaus

29

Eendenborst | romanesco | kersen | soesje sesam, ui & eend | curry | sinaasappel

28

Zalmfilet gamasio | paksoi | mais | tomberry | pandan rijst | hoisin saus

27

Runderlende dry aged | paddestoel | groente | topinamboer | gnocchi | béarnaise saus

30

Vraag naar de mogelijkheden om vegetarisch te eten!!

Nagerechten

Klassieke 'Luikse wafel' | vanilleijs | gebrande banaan | caramelsaus

10

Hazelnoot roomijs | pure chocolademousse | brownie | koude nougatine | ananas

10

Amandel 'tosca'| vanille parfait | mandarijn compôte | chocolade

10

Cranberry bavarois | kaneel roomijs | appelgel | sinaasappel tuille

10

Kazen uit Europa | walnoot | mango chutney | vijgen-notenbrood

16

Graag serveren wij u passende wijnen” De prijs per glas bedraagt € 6,50.
Tevens kunt u een keuze uit onze wijnkaart maken.

Bij reserveringen vanaf 10 personen serveren wij u uitsluitend een menu.

Onze gerechten kunnen alllergenen, gluten, noten en/of lactose bevatten.
Bij een eventuele intolerantie verzoeken wij u vriendelijke zich tot onze medewerkers te wenden!
Wij verkopen geen tabak/alcohol aan personen jonger dan 18 jaar