Restaurantkaart

Zakenlunch

Een menuvoorstel aan tafel samengesteld uit seizoensproducten, geserveerd binnen één uur
tweegangen 35 / driegangen 39

Maandmenu

Gamba in tempura met gegrilde botervis, komkommer, zoetzure radijs en harissa-mayonaise

Warme gerookte zalm met gemarineerde rettich, quinoa en ras el hanout beurre blanc

Ierse bavette me courgette, paprika, rode biet, wortel, bataat-aardappelpuree en salie boter

'Kokos surprise' van roomijs, mousse, cake & crumble met zoete ananas compôte

Driegangen 47,00 / viergangen 59,00 (kaas i.p.v. dessert 6 supplement) 

De Verrassing

Onze Chef maakt voor u een culinaire keuze, kleine gerechtjes gepresenteerd als 'tapas'.                           zevengangen 75 / achtgangen 85 / negengangen 95
(alleen per tafel te bestellen, maximaal 6 personen)

Speciaal

Oesters Irish Mor | rode wijn azijn | uitjes | citroen                                                                                   4,5 pst.                     

Kreeft lauwwarm | little gemsla | brioche toast | zoetzure ui | kruidenboterjus                         voorgerecht

29,50

Eendenborst | eendenlever | portabella | cranberry | blini | sinaasappel-truffeljus

42

Zeetong (550 gr.) op de graat | garnaaltjes | venkel | groene asperge | radijs | hollandaise

65

Voorgerechten

Tartaar gerookte paling | coquille rauw | zoetzure wortel dille room | krokante filo

19

Zalm gesneden | zalm gemarineerd | zalm gerookt | salade mango | biet | mayonaise

16

Iberico 'lomo' | groene asperge | spinazie mousse | eidooier crème | kwartel-eitje

17

Groene kool | maiskip | vijg | kruidkoek | beukenzwam | mais | gemsla | cranberries

15

Paddenstoelensoep romig | toastje olijventapenade | knolselderij | truffel

13

Hoofdgerechten

Tonijn | eendenlever | pastinaak | doperwt-mierikswortelcrème | mandarijn beurre blanc

29

Kabeljauw krokant | pompoen | zoete rode ui | romige kaas | basilicum beurre blanc

28

Tarbotine op de graat | venkel | bimi | kruiden-aardappelpuree | tomaten 'sauce vierge'              

29

Iberisch varken | schorseneren | rode kool salade | tijm mousseline | pikante curry saus

28

Ossenhaas | gamba | spitskool | paddenstoelen | kruidige polenta | romige knoflooksaus

35

Vraag naar de mogelijkheden om vegetarisch te eten!

Nagerechten

Vijgen carpaccio gekaramelliseerd | kaneel roomijs | vanillecrème | 'turks fruit'

13

Franse 'soes' | vanille roomijs | chocolade roomijs | crème brûlée | chocoladesaus

13

Whisky-cola tiramisu | yoghurt honing walnoot roomijs | ananas | bananen chips

13

13

Kazen uit Europa | walnoot | vijgen chutney | notenbrood

17

Graag serveren wij u passende wijnen” De prijs per glas bedraagt € 7,50                                                                              Tevens kunt u een keuze uit onze wijnkaart maken.

Bij reserveringen vanaf 10 personen serveren wij u uitsluitend een menu.

Onze gerechten kunnen alllergenen, gluten, noten en/of lactose bevatten.
Bij een eventuele intolerantie verzoeken wij u vriendelijke zich tot onze medewerkers te wenden!
Wij verkopen geen tabak/alcohol aan personen jonger dan 18 jaar