Reserveren? 0184 612 613

Restaurantkaart

Zakenlunch

Een menuvoorstel aan tafel samengesteld uit seizoensproducten, geserveerd binnen één uur
tweegangen 30 / driegangen 35

Maandmenu 

Gemarineerde varkensnek met rode kool salade, pittige manchego-schapenkaas, croûtons en kruiden vinaigrette

Zalmfilet gegrild met venkel, aardappel-rucola puree en jus van gevogelte, wijn en karnemelk

Hertenfilet met gebakken gemsla, crème van knolselderij & witte chocolade, schorseneren, appel, rum-rozijnen 'broodpudding' en rozemarijnsaus

Cake van hazelnoot & pistache met kersen-monchou ijs en romige koffiemousse

Driegangenmenu 39 / viergangenmenu 49 (kaas i.p.v. dessert 5 supplement) 

De Verrassing

Onze Chef maakt voor u een culinaire keuze, kleine gerechtjes gepresenteerd als 'tapas'. Achtgangen 69 / negengangen 79 / tiengangen 89 
(alleen per tafel te bestellen, maximaal 6 personen)

Speciaal

Fazantenborst | créme brûlée van eendenlever | zuurkool | pastinaak | gepoft uitje | 'hete bliksem' | stoofpeer | rookworst saus                          

29

Wildzwijn | boerenkool | spruitjes | uien crème | bataat | roze pepersaus

28

Haasfilet tournedos in bacon gebakken | rode kool | witlof | enoki | sterappel | pommes soufflé | jeneverbes & kruidkoek saus

29 

Laat u verrassen door onze Chef zijn wekelijkse specialiteit!                 dagprijs

Voorgerechten

Steak tartaar klassiek | leverpaté | augurk | kappertjes | ui | ketchup | ei | croûtons

16

Runderham cecina | cantaloupe meloen | basilicum ijs | tomaten-knoflook saus

14

'Poke bowl' tonijn | edamame | radijs | komkommer | sesam | rode ui | peper | soja

15

Warm gerookte zalm | rode biet | gekonfijte citroen | kwartel-ei | romige dillesaus

16

Romige paddenstoelen-truffelsoep | ravioli | bladerdeeg | kervel

12

Hoofdgerechten

Rogvleugel | zeekraal | gnocchi | mousseline | tomaat | sauce vierge

29

Heilbot | romanesco | gele wortel | curry venkel | bergamot schuim | sukade saus

28

Zeetong (heel gebakken) | paksoi | broccoli | aardappel | radijs | saus              Kampanje                                                                                                             dagprijs

Ossenhaas | linzen | pastinaak | doperwtjes | rode ui | truffelpuree | chimichurri saus

29

Eendenborst | eendenbout | aubergine | biet | bimi | pommes dauphine | madeira saus

27

Vraag naar de mogelijkheden om vegetarisch te eten!!

Nagerechten

Chocolademousse | chocoladeijs | chocolade brownie | chocolade 'galette' met zeezout

10

Vanille roomijs | suikerbrood toast | butterscotch saus | appel crumble met cornflakes 

10

Klassieke Luikse wafel | speculaas suiker | witte chocolade ijs | banaan | room

10

Romig sesam-ijs | mango | kokos tapioca met matcha thee | fruitchips

10

Kazen uit Europa | walnoot | mango chutney | kletzenbrood

16

Graag serveren wij u passende wijnen” De prijs per glas bedraagt € 6,50
Tevens kunt u een keuze uit onze wijnkaart maken.

Bij reserveringen vanaf 10 personen serveren wij u uitsluitend een menu.

Onze gerechten kunnen alllergenen, gluten, noten en/of lactose bevatten.
Bij een eventuele intolerantie verzoeken wij u vriendelijke zich tot onze medewerkers te wenden!
Wij verkopen geen tabak/alcohol aan personen jonger dan 18 jaar