Zakenlunch
Een menuvoorstel aan tafel samengesteld uit seizoensproducten, geserveerd binnen één uur
tweegangen 32,50 / driegangen 37,50
Maandmenu
Pulled wildzwijn op krokant zuurdesem toast met ibericoham, hazelnoot en truffelroom
Zalmfilet gebakken met rode biet fregola, filodeeg en romige piccalillysaus
Eendenbout gekonfijt met zuurkool, spruitjes, wortelcrème, pommes duchesse en honing-mosterd saus
Broodpudding van oliebollen met rum-rozijnen ijs, 'boerenjongens' mousse en amandeltuille
Driegangen 45,00 / viergangen 55,00 (kaas i.p.v. dessert 5 supplement)
De Verrassing
Onze Chef maakt voor u een culinaire keuze, kleine gerechtjes gepresenteerd als 'tapas'. zevngangen 72,50 / achtgangen 82,50 / negengangen 92,50
(alleen per tafel te bestellen, maximaal 6 personen)
Speciaal
Oesters Irish Mor | rode wijn azijn | uitjes | citroen 4,5 pst.
Fazantenborst | zuurkool | spruitjes | pastinaak | stoofpeer | spek | rookworstsaus € 29
Hertenfilet | rode kool | pompoen | stoofpeer | notencake | cranberry saus
35
Zwezerik & eendenlever gebakken | appel | aardappel | mocca crumble | mango-tijm
39
Voorgerechten
Paling gerookt | balsamicostroop |kabeljauw rillette | mosterd | zoetzure winterpeen
18
Kreeft 1/2 lauwwarm | hollandse garnaaltjes | venkel | appelsalade | limoen mayonaise
27
Klasieke runder steaktartaar | eidooier | uitjes | kappertjes | augurk | ketchup
17
Spaanse ibericoham | eendenlever crème brûlée | rode biet | mais popcorn | focaccia
16
Romige soep van paddenstoelen | truffel | wonton | gebakken paddenstoelen | kruiden
12
Hoofdgerechten
Heilbot | katenspek | courgette | pesto | knolselderij | appelkappertjes | beurre noisette
29
Kabeljauw gegratineerd | mini bospeen | radijs | gember | limoenpuree | kaffirsaus
28
Mosselen in schelp | inktvis | paella | doperwtjes | ui | pikante chorizo | chorizosaus
29
Eendenborst | soja paksoi | sinaasappel | cashewnoten | noodles | oosterse hoisin saus
29
Varkensnek | langoestine | prei | pompoen | tomaat | knoflook | krieltjes | tomatenjus
29
Vraag naar de mogelijkheden om vegetarisch te eten!
Nagerechten
Yoghurtijs | appelcarpaccio | zoete venkelsalade | drop crème | crumble
12
'Kaat Mossel' | vanilleijs | advocaatmousse | chocolademousse | koffie-cacao 'aarde'
12
Gezouten karamel roomijs | crème karamel | mocca sabayon | krokante honingraat
12
Hazelnoot roomijs | knolselderij | mandarijn gel | witte chocolade | zoete pastinaak
12
Kazen uit Europa | walnoot | ui & rozijntjes chutney | kletzenbrood
17
Graag serveren wij u passende wijnen” De prijs per glas bedraagt € 6,90 Tevens kunt u een keuze uit onze wijnkaart maken.
Bij reserveringen vanaf 10 personen serveren wij u uitsluitend een menu.
Onze gerechten kunnen alllergenen, gluten, noten en/of lactose bevatten.
Bij een eventuele intolerantie verzoeken wij u vriendelijke zich tot onze medewerkers te wenden!
Wij verkopen geen tabak/alcohol aan personen jonger dan 18 jaar