Reserveren? 0184 612 613

Restaurantkaart

Zakenlunch

Een menuvoorstel aan tafel samengesteld uit seizoensproducten, geserveerd binnen één uur
tweegangen 30 / driegangen 35

Maandmenu oktober

Tartaar van gerookte zalm met witlofsalade, zoetzure komkommer en frambozendressing

Tonijn gegrild met gebakken krabkoekjes, mais crème, zongedroogde tomaat, chorizo-popcorn en pikante olijfolie

Rundersukade & rundvlees bitterbal met gebakken pastinaak, spruitjes, prei, aardappel-truffelpuree en jus van tomaat & dragon

Parfait van mandarijn met gekonfijte kumquats, meringue, 'appel crumble' en vanilleroom

Driegangenmenu 39 / viergangenmenu 49 (kaas i.p.v. dessert 5 supplement) 

De Verrassing

Onze Chef maakt voor u een culinaire keuze, kleine gerechtjes gepresenteerd als 'tapas'.
Achtgangen 67 / negengangen 75 / tiengangen 85 
(alleen per tafel te bestellen, maximaal 6 personen)

Speciaal

Oesters (franse claires a volent) | citroen | rode wijn vinaigrette | uitjes | peper €4 per stuk

Eendenlever gebakken | tutti frutti | witlof | koffie | framboos | balsamico

22 35

Grietfilet | iberico | zeekraal | sesam bloemkool | citroen mousseline | cepes

39 

Gamba | coquille | octopusrisotto | groente | kreeftenschuim | saus 'vierge' | limoen   39

Zeetong op de graat | zomerse groente | aardappelpuree | hollandaise met garnaaltjes  49

Voorgerechten

Steak tartaar | kappertjes | augurk | rode ui | eidooier | kwartel-eitje | mesclun salade | focaccia

15

Ibericoham | cantaloupe meloen | leverpaté | pecannoten | sinaasappel compôte | rucola-sla

19

Tonijn 'tataki' | garnalen guoza | edamame boontjes | wakamé | sesam | tom yum saus

16

Ceviche van dorade | groene asperge | citrus crème fraiche | kaviaar | vanille vinaigrette

16

Oosterse miso-aardappelsoep | gekonfijte eend | paksoi | taugée | rode peper | ei

10

Hoofdgerechten

Zeeduivel kotelet | mini-venkel | korenaren | parmezaanse kaas | paddestoelen-risotto | PX sherry

28

Rogvleugel | spinazie | zoete bospeen | pompoen puree | blue meat radijs | sauce 'vierge'

29

Zeebaars | spitskool | paprika schuim | crispy okra | wilde rijst | munt | kreeftensaus

27

Kalfshaas gegrild | gele biet | warme gemsa | bimi | aardappeltaart | sjalot gembersaus

29

Ribeye black angus | snijboon | vijg met levermousse | paprika | polenta | knoflookjus

30

Vraag naar de mogelijkheden om vegetarisch te eten!!

Nagerechten

Warme appelbeignets | peren sorbet | sinaasappel gel | bavarois rood fruit

10

Cheese cake | abrikoos-mascarpone ijs | bessencompôte | noten crumble

10

Crème brûlée vanille | 'dame bianca' | gebakken witte chocolade | kletskop

10

Luikse wafel lauwwarm | aardbei | framboos | braam | vanilleijs | chocolade

10

Kazen uit Europa | walnoot | mango chutney | vijgen-notenbrood

16

Graag serveren wij u passende wijnen” De prijs per glas bedraagt € 6,50
Tevens kunt u een keuze uit onze wijnkaart maken.

Bij reserveringen vanaf 10 personen serveren wij u uitsluitend een menu.

Onze gerechten kunnen alllergenen, gluten, noten en/of lactose bevatten.
Bij een eventuele intolerantie verzoeken wij u vriendelijke zich tot onze medewerkers te wenden!
Wij verkopen geen tabak/alcohol aan personen jonger dan 18 jaar