Zakenlunch
Een menuvoorstel aan tafel samengesteld uit seizoensproducten, geserveerd binnen één uur
tweegangen 35 / driegangen 39
Maandmenu
Kalfslende met asperge, italiaanse cake, parmezaan cracker en gedroogde tomaat mayonaise
Coquille met sinaasappel-rettich, gerookte amandel 'crumble', beurre blanc en bieslook-olie
Iberisch varken met sugar snaps, gemarineerde champignons, gepofte bataat en portsaus
'Pavlova', merinque met witte chocolade-framboos roomijs, aardbei, rabarber en lemon curd
Driegangen 49,00 / viergangen 62,50 (kaas i.p.v. dessert 6 supplement)
De Verrassing
Onze Chef maakt voor u een culinaire keuze, kleine gerechtjes gepresenteerd als 'tapas'. zevengangen 77,50 / achtgangen 87,50 / negengangen 97,50
(alleen per tafel te bestellen, maximaal 6 personen)
'Bites' voor bij de borrel!
Oesters Irish Mor met rode wijn vinaigrette of mango-chutney (per stuk)
4,50
Zalm gerookt met blini, kruiden-roomkaas en 'perle Imperial' kaviaar (per stuk)
12,50
Ibericoham (50 gram) met gemarineerde olijven en zuurdesem toastje
17,50
Bitterbal van pulled chicken & ras el hanout met pikante harissa mayonaise (per stuk)
3,75
Voorgerechten
Hollandse garnaaltjes | avocado | tomaat | zilverui | brioche | klassieke cocktailsaus
19
Gerookte paling 'vlecht' | edamame boontjes | bloemkool | crème doperwt-thaise curry
17
Rundvlees steak tartaar | eidooier | kimchi | sesam koraal | dressing geroosterde sesam
16
Eendenlever terrine | rode biet | balsamico | oregano 'harde wener' | abrikozen chutney
19
Bouillon van shiitake | gestoomde shiitake dimsum | groene kruiden
13
Hoofdgerechten
Zeebaarsfilet uit de oven | gestoofde prei | kerrie vichyssoisse soepje | kruiden mesclun
30
Tonijn steak gegrild | zeekraal | italiaanse orzo pasta | tomaten-knoflook-uien salsa
29
Asperges met zalmfilet of boerenham | lamsoren | krieltjes | gekookt eitje | hollandaise
29
Lamsrack | tijm | knoflook | aubergine | tuinboon | parelcouscous | paprika-harissa saus
30
Ossenhaas gebakken | bospeen | oesterzwam | polenta | krokante iberico | béarnaise saus
35
Eendenbout gekonfijt | groene kool | gebakken witlof | aardappelkaantjes | truffelsaus
Vraag naar de mogelijkheden om vegetarisch te eten!
28
Nagerechten
Cassis panna cotta | rode bessen granité | vanille 'hang op' | grapefruit | merinque
13
Hazelnoot-pinda roomijs | zoute chocolademousse | harde wener | gesuikerde pinda
13
Mascarpone roomijs | mango salade | passievruchten cremeux | mango-kokos bitterbal
13
Yoghurtijs | anijs ganache | ananas | gel van drop | macaron | zoethout crumble
13
Kazen uit Europa | walnoot | vijgenchutney | notenbrood 17
Bij reserveringen vanaf 10 personen serveren wij u uitsluitend een menu.
Onze gerechten kunnen alllergenen, gluten, noten en/of lactose bevatten.
Bij een eventuele intolerantie verzoeken wij u vriendelijke zich tot onze medewerkers te wenden!
Wij verkopen geen tabak/alcohol aan personen jonger dan 18 jaar