Restaurantkaart

Zakenlunch

Een menuvoorstel aan tafel samengesteld uit seizoensproducten, geserveerd binnen één uur
tweegangen 30 / driegangen 37,50

Maandmenu 

Kruidige komkommer 'gazpacho', geserveerd met een gravad lax crostini en roomkaas

Rode poonfilet met rammanas crème, mini-courgette, tomberries en saus van pompoen & kokos

Ossenhaas gegrild met witlof, snijboon, kroketje van knolselderij & aardappel, zongedroogde tomaatjes en bordelaise saus

Parfait van framboos met chocolade roomijs, gebakken witte chocolade en 'suiker' aardbei

Driegangen 42,50 / viergangen 52,50 (kaas i.p.v. dessert 5 supplement) 

De Verrassing

Onze Chef maakt voor u een culinaire keuze, kleine gerechtjes gepresenteerd als 'tapas'. Achtgangen 72,50 / negengangen 82,50 / tiengangen 92,50
(alleen per tafel te bestellen, maximaal 6 personen)

Speciaal

Oesters Gillardeau | rode wijn vinaigrette met uitjes | citroen | peper 4,5 pst.                     

Aspergesoep romig | zalm | ei | korstdeeg stengel | groene kruiden   VG 13

Zwezerik gebakken | beluga linzen | appel | mais | snijboon | hazelnootsaus   HG 32   

Hollandse asperges | boerenham | spinazie | eitje | krielaardappel | Hollandaise   HG 29     

Grietfilet | Hollandse asperges | spinazie | eitje | krielaardappel | béarnaise saus  HG 35                                                                                                                 

Voorgerechten

Hartige wafel | bresaola rundvlees | leverpaté | macadamia noten | oregano dressing

16

Kalfsvlees | hollandse asperge | kwartel-ei | krokante aardappel | kruidenmayonaise

15

Tonijn tartaar | mango | gefrituurde gyoza | pikante chilipeper | ponzu schuim

15

Terrine gerookte paling & zalm | wortel 'spaghetti' | roomkaas | bieslook vinaigrette

16

Coquilles gegrild | zeekraal | taugée | avocado crème | wasabi crumble | soja & sesam

19

Hoofdgerechten

Heilbot | broccoli | paprika | wortel | spinazie | saffraan-risotto | mosterd beurre blanc

28

Tarbotine (op de graat) | chiogia biet | sugar snaps | oesterzwammen | bataat | limoensaus

29

Lamsrack | gewokte asperge | lamsoren | bloemkool | tomaat | polenta | basilicumsaus                          32

Kalfshaas | paksoi | knolraap | courgette | pommes fondant | kappertjes & spekjes saus

29

Bavette 'tagliata' | seizoensgroente | knoflook tagliatelle | pecorino kaas | cepes saus

28

Extra te bestellen: hollandse asperges met ei & hollandaise à € 2,- per stuk

Vraag naar de mogelijkheden om vegetarisch te eten!!

Nagerechten

'Sinaasappel sorbetijs | dagon rabarber | meringue van citroen

11

Mango sorbetijs | cremeux van passiefruit | banaan | gember kletskopje

11

Chocolade lava cake | kokos roomijs | ananas | anijs siroop

11

Vanille roomijs | vanille hangop | granaatappel | honing | cornflakes

11

Kazen uit Europa | walnoot | mango chutney | kletzenbrood

17

Graag serveren wij u passende wijnen” De prijs per glas bedraagt € 6,50
Tevens kunt u een keuze uit onze wijnkaart maken.

Bij reserveringen vanaf 10 personen serveren wij u uitsluitend een menu.

Onze gerechten kunnen alllergenen, gluten, noten en/of lactose bevatten.
Bij een eventuele intolerantie verzoeken wij u vriendelijke zich tot onze medewerkers te wenden!
Wij verkopen geen tabak/alcohol aan personen jonger dan 18 jaar