Restaurantkaart

Zakenlunch

Een menuvoorstel aan tafel samengesteld uit seizoensproducten, geserveerd binnen één uur
tweegangen 30 / driegangen 35

Maandmenu oktober

Salade van hollandse garnalen met gemsla en mayonaise saus, een loempiaatje van garnalen met taugée en een bitterbal van garnalen met bieslook

Scholfilet gebakken met groente-ratatouille, kreeftensaus en parmezaan schuim

Eendenbout gekonfijt en gebakken met salade van rode kool & appel, spek-spruitjes, pastinaken crème en saus van rode port

Klassieke tartatin van appel & boerenjongens met pistache roomijs en chocolademousse

Driegangenmenu 39 / viergangenmenu 46 (kaas i.p.v. dessert 4 supplement) 

De Verrassing

Onze Chef maakt voor u een culinaire keuze, kleine gerechtjes gepresenteerd als 'tapas'.
Achtgangen 65 / negengangen 72 / tiengangen 80 
(alleen per tafel te bestellen, maximaal 6 personen)

Speciaal

Kotelet van hert | rode kool | spruit | stoofpeer | aardappel-kastanje | cepes

29

Fazant | rookworst | zuurkool | spruit | gebakken appel | aardappel | rozemarijn

27

Wildzwijn | puree spruit | taartje stoofpeer | knolselderij | kruidkoek | balsamico stroop

28

Voorgerechten

Runder cecina | geitenkaas 'pangsit'| gepofte tomaat | noten melange | olijf

15

Carpaccio hert | salade | veenbessen | pijnboompitten | kruidkoek | comté

14

17

Kort gegaarde zalm | tempura gamba | kwartel-ei | wasabi | frisée sla | mosterd

16

Romige soep van fazant | gebakken zeeuws spek | groene asperge | croûtons van kruiden

12

Hoofdgerechten

Heilbot | gamba ragoût | aubergine | zoete tomaat | champignons | aardappel | knoflook

28

Dorade royal | bospeen | venkel | zeevruchten risotto | kruiden | saffraan

27

Coquilles | Noorse zalm in limoen | paksoi | wortelcrème | krokante ui-ring | sojasaus

27

Entrecôte 'Salentein' | sukade bitterbal | linzen | pompoen, courgette & knol | truffeljus

29

Ossenhaas | ganzenlever | meiknol | paddestoel | romige polenta | madeira en tijm saus

32

Vraag naar de mogelijkheden om vegetarisch te eten!!

Nagerechten

Griekse baklava van noten | crème brûlée van anijs | stoofpeer | yoghurtijs

10

Parfait van boerenjongens | chocolademousse | room & brandewijn | kumquats

10

Luchtige meringue | gemarineerde ananas | duindoorn | chocolade | zeezout

10

Appelbeignets | kaneelsuiker | room | stroopwafel | vanille roomijs

10

Kazen uit Europa | noten | vijgencompôte | kletzenbrot

15

Graag serveren wij u passende wijnen” De prijs per glas bedraagt € 6,50.
Tevens kunt u een keuze uit onze wijnkaart maken.

Bij reserveringen vanaf 10 personen serveren wij u uitsluitend een menu.

Onze gerechten kunnen alllergenen, gluten, noten en/of lactose bevatten.
Bij een eventuele intolerantie verzoeken wij u vriendelijke zich tot onze medewerkers te wenden!
Wij verkopen geen tabak/alcohol aan personen jonger dan 18 jaar