Restaurantkaart

Zakenlunch

Een menuvoorstel aan tafel samengesteld uit seizoensproducten, geserveerd binnen één uur
tweegangen 32,50 / driegangen 37,50

Maandmenu 

Roastbeef van kalfsmuis met groene asperge, paprika gel, mosterdmayonaise en tuille

Roodbaars geserveerd in kreeftensoep met groente parels, bleekselderij salade en room

Lamsrack uit de oven met pistache crumble, gebakken asperges, tuinboontjes, crème van doperwtjes, vijg, aardappelbatonet en kruidenjus

Crème brûlée van kardemom met cassis sorbetijs, rabarber en gebakken witte chocolade

Driegangen 42,50 / viergangen 52,50 (kaas i.p.v. dessert 5 supplement) 

De Verrassing

Onze Chef maakt voor u een culinaire keuze, kleine gerechtjes gepresenteerd als 'tapas'. zevngangen 72,50 / achtgangen 82,50 / negengangen 92,50
(alleen per tafel te bestellen, maximaal 6 personen)

Speciaal

Oesters Irish Mor | chutney van mango, zure room & mierikswortel | citroen   4,5 pst.                     

Blinis | kaviaar | zalm gerookt | crème fraiche   per stuk 9,50

Brabantse wijze asperges | boerenham | lamsoren | eitje | krieltjes | hollandaise    

29

Tarbotfilet gegrild | asperges | lamsoren | krokante enoki | krieltjes | béarnaise  

49

Voorgerechten

Coquille rauw | hollandse garnaaltjes | serranoham | amandelen | tonkabonen dressing

18

Tonijn yellowfin | watermeloen-tomaat gazpacho | avocado | tostada | limoenmayonaise

16

Roastbeef diamanthaas | gefrituurde knoflook | bosui | bananen pangsit | sesam saus

15

Varkensnek langzaam gegaard | mediterrane wafel | mozzarella | pijnboompitjes | pesto

15

Aspergesoep romig | geschroeide zalm | bosui | gekookt ei | peterselie

13

Hoofdgerechten

Rogvleugel | paksoi | spinazie | portabello | rode ui | ansjovis | gerookte knoflook saus

29

Zeeduivel | lamsoren | waterkers | groene appel | kerrie-risotto | saffraan-kokos saus

28

Tongschar | paling | bietenstroop | romanesco | tomaat | aardappel | pernod saus                                   

29

Kalfshaas | kalfswang | gemsla | augurk | paprika | aardappel | rode portsaus

32

Boeren 'pousin' | bospeen | bosui | paddenstoelen | bramen | cashewnoot-koriander saus                    

28

Vraag naar de mogelijkheden om vegetarisch te eten!

Nagerechten

American pancake | witte chocolade roomijs | pistache cremeux | framboos

12

'Chocolade bloempot' | yoghurtijs | lemon curd | koude nougat | koffie-cacao crumble

12

Stroopkoek | perzik sorbetijs | perzik crème | gerookte banaan | anijs atsina cress

12

Passievrucht sorbetijs | passievrucht panna cotta | passievrucht marshmallow | vanille

12

Kazen uit Europa | walnoot | mango chutney | kletzenbrood

17

Graag serveren wij u passende wijnen” De prijs per glas bedraagt € 6,90                                                                              Tevens kunt u een keuze uit onze wijnkaart maken.

Bij reserveringen vanaf 10 personen serveren wij u uitsluitend een menu.

Onze gerechten kunnen alllergenen, gluten, noten en/of lactose bevatten.
Bij een eventuele intolerantie verzoeken wij u vriendelijke zich tot onze medewerkers te wenden!
Wij verkopen geen tabak/alcohol aan personen jonger dan 18 jaar