Reserveren? 0184 612 613

Restaurantkaart

Zakenlunch

Een menuvoorstel aan tafel samengesteld uit seizoensproducten, geserveerd binnen één uur
tweegangen 30 / driegangen 35

Maandmenu juli

Gerookte paling als tartaar gesneden met kappertjes, augurk, krokant 'rijstpapier', tomaat, spek crumble en cocktailsaus

Pompoensoep met gebakken zeebaarsfilet, spinazie, zoetzure venkel en granaatappel

Eendenborst gebakken met bospeen, wortelcrème, rode uiencompôte, pommes dauphine, kersen en madeirasaus

Klassieke arretjes-cake met romig pistacheijs, chocolademousse en 'frozen' framboosjes

Driegangenmenu 39 / viergangenmenu 49 (kaas i.p.v. dessert 5 supplement) 

De Verrassing

Onze Chef maakt voor u een culinaire keuze, kleine gerechtjes gepresenteerd als 'tapas'.
Achtgangen 67 / negengangen 75 / tiengangen 85 
(alleen per tafel te bestellen, maximaal 6 personen)

Speciaal

Oesters (franse claires a volent) | citroen | rode wijn vinaigrette | uitjes | peper €4 per stuk

Eendenlever gebakken | tutti frutti | witlof | koffie | framboos | balsamico

22 35

Grietfilet | iberico | zeekraal | sesam bloemkool | citroen mousseline | cepes

39 

Gamba | coquille | octopusrisotto | groente | kreeftenschuim | saus 'vierge' | limoen   39

Zeetong op de graat | zomerse groente | aardappelpuree | hollandaise met garnaaltjes  49

Voorgerechten

Steak tartaar | kappertjes | augurk | rode ui | eidooier | kwartel-eitje | mesclun salade | focaccia

15

Ibericoham | cantaloupe meloen | leverpaté | pecannoten | sinaasappel compôte | rucola-sla

19

Tonijn 'tataki' | garnalen guoza | edamame boontjes | wakamé | sesam | tom yum saus

16

Ceviche van dorade | groene asperge | citrus crème fraiche | kaviaar | vanille vinaigrette

16

Oosterse miso-aardappelsoep | gekonfijte eend | paksoi | taugée | rode peper | ei

10

Hoofdgerechten

Zeeduivel kotelet | mini-venkel | korenaren | parmezaanse kaas | paddestoelen-risotto | PX sherry

28

Rogvleugel | spinazie | zoete bospeen | pompoen puree | blue meat radijs | sauce 'vierge'

29

Zeebaars | spitskool | paprika schuim | crispy okra | wilde rijst | munt | kreeftensaus

27

Kalfshaas gegrild | gele biet | warme gemsa | bimi | aardappeltaart | sjalot gembersaus

29

Ribeye black angus | snijboon | vijg met levermousse | paprika | polenta | knoflookjus

30

Vraag naar de mogelijkheden om vegetarisch te eten!!

Nagerechten

Warme appelbeignets | peren sorbet | sinaasappel gel | bavarois rood fruit

10

Cheese cake | abrikoos-mascarpone ijs | bessencompôte | noten crumble

10

Crème brûlée vanille | 'dame bianca' | gebakken witte chocolade | kletskop

10

Luikse wafel lauwwarm | aardbei | framboos | braam | vanilleijs | chocolade

10

Kazen uit Europa | walnoot | mango chutney | vijgen-notenbrood

16

Graag serveren wij u passende wijnen” De prijs per glas bedraagt € 6,50
Tevens kunt u een keuze uit onze wijnkaart maken.

Bij reserveringen vanaf 10 personen serveren wij u uitsluitend een menu.

Onze gerechten kunnen alllergenen, gluten, noten en/of lactose bevatten.
Bij een eventuele intolerantie verzoeken wij u vriendelijke zich tot onze medewerkers te wenden!
Wij verkopen geen tabak/alcohol aan personen jonger dan 18 jaar