Restaurantkaart

Zakenlunch

Een menuvoorstel aan tafel samengesteld uit seizoensproducten, geserveerd binnen één uur
tweegangen 37,50 / driegangen 42,50

Maandmenu

Carpaccio van hert met witlofsalade, beukenzwammen, pijnboompitjes en cranberry mayonaise

Zeebaarsfilet uit de oven met truffel-ravioli, 'kruiden slaatje' en truffel beurre noisette

Fazantenbout gekonfijt met wildsaucijs, zuurkool, pommes sarladaise en appel-balsamico saus

Nougat roomijs met notentaart, gemarineerde pruim, ganache van kardemom en kaneel tuille

Driegangen 49,00 / viergangen 63,50 (kaas i.p.v. dessert 6 supplement) 

De Verrassing

Onze Chef maakt voor u een culinaire keuze, kleine gerechtjes gepresenteerd als 'tapas'.                           zevengangen 77,50 / achtgangen 87,50 / negengangen 97,50
(alleen per tafel te bestellen, maximaal 6 personen)

'Bites' voor bij de borrel!

Oesters Irish Mor met rode wijn vinaigrette of mango-chutney (per stuk)

   4,50

Zalm gerookt met blini, kruiden-roomkaas en 'perle Imperial' kaviaar (per stuk)

12,50

Ibericoham (50 gram) met gemarineerde olijven en zuurdesem toastje

17,50

Bitterbal van pulled chicken & ras el hanout met pikante harissa mayonaise (per stuk)

3,75

Voorgerechten

Spaanse 'pil pil' (warm) | rode peper | ui | knoflook | olijfolie | koriander

18

Zalm sashimi | zeekraal | gember | wasabi mayonaise | zeewier chips | sesam furikake

16

Rundvlees steak tartaar | eidooier | tomaten gel | sorbet augurk | rode ui | croûtons

17

Eendenlever terrine | rode biet | balsamico | oregano 'harde wener' | abrikozen chutney

22

Thaise kerrie & kokos soep | gerookte kip | appel | edamame boontjes

13

Hoofdgerechten

Kabeljauw gegratineerd met kaas & kruiden | venkel | bospeen | orzo pasta | saffraan saus

32

Zeetong (heel) gebakken | seizoensgroente | aardappelpuree | hollandaise & garnaaltjes

67

Zalm & gamba | gewokte oosterse groente | kroepoek | soja, gember, peper & knoflook

29

Kalfsribeye gegrild | groene asperge | meiraap | krieltjes | soja-curry crème | dragon jus

30

Ossenhaas gebakken | zoetzure biet | shiitake | paddenstoelen risotto | ibericoham | truffelsaus

36

Vraag naar de mogelijkheden om vegetarisch te eten!

Nagerechten

Speculaas roomijs | boerenjongens crème brûlée | peren compôte | suikerbrood toast

13

Hazelnoot-pinda roomijs | zoute chocolademousse |harde wener | gesuikerde pinda

13

Mascarpone roomijs | mango salade | passievruchten cremeux | mango-kokos bitterbal

13

Chocolade brownie | vanille roomijs | anijs ganache | framboos | pistache crumble

13

Kazen uit Europa | walnoot | vijgenchutney | notenbrood                                                                                              18

Bij reserveringen vanaf 10 personen serveren wij u uitsluitend een menu.

Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten, vraag bij een intolerantie naar de product-specificaties!
Wij verkopen geen tabak/alcohol aan personen jonger dan 18 jaar