Zakenlunch
Een menuvoorstel aan tafel samengesteld uit seizoensproducten, geserveerd binnen één uur
tweegangen 30 / driegangen 37,50
Maandmenu
Kruidige komkommer 'gazpacho', geserveerd met een gravad lax crostini en roomkaas
Rode poonfilet met rammanas crème, mini-courgette, tomberries en saus van pompoen & kokos
Ossenhaas gegrild met witlof, snijboon, kroketje van knolselderij & aardappel, zongedroogde tomaatjes en bordelaise saus
Parfait van framboos met chocolade roomijs, gebakken witte chocolade en 'suiker' aardbei
Driegangen 42,50 / viergangen 52,50 (kaas i.p.v. dessert 5 supplement)
De Verrassing
Onze Chef maakt voor u een culinaire keuze, kleine gerechtjes gepresenteerd als 'tapas'. Achtgangen 72,50 / negengangen 82,50 / tiengangen 92,50
(alleen per tafel te bestellen, maximaal 6 personen)
Speciaal
Oesters Gillardeau | rode wijn vinaigrette met uitjes | citroen | peper 4,5 pst.
Aspergesoep romig | zalm | ei | korstdeeg stengel | groene kruiden VG 13
Zwezerik gebakken | beluga linzen | appel | mais | snijboon | hazelnootsaus HG 32
Hollandse asperges | boerenham | spinazie | eitje | krielaardappel | Hollandaise HG 29
Grietfilet | Hollandse asperges | spinazie | eitje | krielaardappel | béarnaise saus HG 35
Voorgerechten
Hartige wafel | bresaola rundvlees | leverpaté | macadamia noten | oregano dressing
16
Kalfsvlees | hollandse asperge | kwartel-ei | krokante aardappel | kruidenmayonaise
15
Tonijn tartaar | mango | gefrituurde gyoza | pikante chilipeper | ponzu schuim
15
Terrine gerookte paling & zalm | wortel 'spaghetti' | roomkaas | bieslook vinaigrette
16
Coquilles gegrild | zeekraal | taugée | avocado crème | wasabi crumble | soja & sesam
19
Hoofdgerechten
Heilbot | broccoli | paprika | wortel | spinazie | saffraan-risotto | mosterd beurre blanc
28
Tarbotine (op de graat) | chiogia biet | sugar snaps | oesterzwammen | bataat | limoensaus
29
Lamsrack | gewokte asperge | lamsoren | bloemkool | tomaat | polenta | basilicumsaus 32
Kalfshaas | paksoi | knolraap | courgette | pommes fondant | kappertjes & spekjes saus
29
Bavette 'tagliata' | seizoensgroente | knoflook tagliatelle | pecorino kaas | cepes saus
28
Extra te bestellen: hollandse asperges met ei & hollandaise à € 2,- per stuk
Vraag naar de mogelijkheden om vegetarisch te eten!!
Nagerechten
'Sinaasappel sorbetijs | dagon rabarber | meringue van citroen
11
Mango sorbetijs | cremeux van passiefruit | banaan | gember kletskopje
11
Chocolade lava cake | kokos roomijs | ananas | anijs siroop
11
Vanille roomijs | vanille hangop | granaatappel | honing | cornflakes
11
Kazen uit Europa | walnoot | mango chutney | kletzenbrood
17
Graag serveren wij u passende wijnen” De prijs per glas bedraagt € 6,50
Tevens kunt u een keuze uit onze wijnkaart maken.
Bij reserveringen vanaf 10 personen serveren wij u uitsluitend een menu.
Onze gerechten kunnen alllergenen, gluten, noten en/of lactose bevatten.
Bij een eventuele intolerantie verzoeken wij u vriendelijke zich tot onze medewerkers te wenden!
Wij verkopen geen tabak/alcohol aan personen jonger dan 18 jaar