Reserveren? 0184 612 613

Restaurantkaart

Zakenlunch

Een menuvoorstel aan tafel samengesteld uit seizoensproducten, geserveerd binnen één uur
tweegangen 30 / driegangen 35

Maandmenu Juni

Beef 'tataki', rosbief van het rund met gebakken knoflook, lente-ui en ponzu

Gebakken mosselen met chorizo, tomaat, peterselie, bleekselderij en croûtons

Eendenborst gebakken met asperge, créme van rode ui, zuidvruchten compôte, pommes fondant en saus van sinaasappel & rode wijn

Knapperige 'rice treat' met bosfruit marmelade, 'cookie dough' roomijs en chocolade-zeezout

Driegangenmenu 39 / viergangenmenu 49 (kaas i.p.v. dessert 5 supplement) 

De Verrassing

Onze Chef maakt voor u een culinaire keuze, kleine gerechtjes gepresenteerd als 'tapas'.
Achtgangen 67 / negengangen 75 / tiengangen 85 
(alleen per tafel te bestellen, maximaal 6 personen)

Speciaal

Oesters (zeeuwse creuses) | sinaasappel-tabasco vinaigrette | amsterdamse uitjes   €4 per stuk

Eendenlever gebakken | bietjes | granny smith | knolselderij | zoete balsamico

22 39

Asperges | boeren beenham OF gebakken zalm | eitje | peterselie krieltjes |hollandaise

29 

Canadese hele kreeft | spinazie ravioli | asperge | prei | krieltjes | yoghurt-piment dip   € 47

Runderbavette uit Amerika (750 gram) | groente | aardappel | rode wijn & baconjus  € 69 voor 2 personen

Voorgerechten

Ossenhaascarpaccio 'groot' | aspergesalade | pijnboompitjes | parmezaanse kaas | truffelmayonaise

14

Varkenslende gemarineerd | tonijn gegrild | augurk | kappertjes | tonijnmayonaise (Vitello Tonato)

15

Halve kreeft | hollandse garnaaltjes | kreeftencrème | mango chutney | citroen-munt 'hangop'

20

Paling gerookt | avocado | tomberry tomaat | zuurdesem toast | mesclun | limoensaus

16

Kreeftensoep | gamba | paling loempiaatje | groene kruiden | melkschuim

12

Hoofdgerechten

Tongfilet gegrild | spinazie | venkel | wortel | rozevalaardappel |saus Kampanje (garnaaltjes)

29

Zeebaars | paprika | perzik | voorjaarsgroente | rode biet parelgort | saffraan

28

Coquilles gebakken | broccoli | rode ui | risotto kokkels | zoete spekjes | sereh schhuim

27

Ossenhaas gegrild | romanesco | witloftaartje | bataat-aardappel |boleet | cognacsaus (supplement gebakken eendenlever € 7,50)

29

Lamsfilet rozemarijn-munt | groene kool | wokasperge | pommes duchesse | marsalasaus

27

Vraag naar de mogelijkheden om vegetarisch te eten!!

Nagerechten

Citroen-mascarpone crème | stracciatella roomijs | limoncello sorbet | vanille ananas

10

Vanille roomijs | warme pure chocolade | witte chocolademousse | 'notenzand'

10

Pavlova gebrande hazelnoot | gezouten caramel roomijs | witte chocolade | framboos

10

Zachte burrata kaas | aardbeien | vanille roomijs | balsamico siroop | verse basilicum

10

Kazen uit Europa | walnoot | mango chutney | vijgen-notenbrood

16

Graag serveren wij u passende wijnen” De prijs per glas bedraagt € 6,50
Tevens kunt u een keuze uit onze wijnkaart maken.

Bij reserveringen vanaf 10 personen serveren wij u uitsluitend een menu.

Onze gerechten kunnen alllergenen, gluten, noten en/of lactose bevatten.
Bij een eventuele intolerantie verzoeken wij u vriendelijke zich tot onze medewerkers te wenden!
Wij verkopen geen tabak/alcohol aan personen jonger dan 18 jaar