Zakenlunch
Een menuvoorstel aan tafel samengesteld uit seizoensproducten, geserveerd binnen één uur
tweegangen 32,50 / driegangen 37,50
Maandmenu
Roastbeef van kalfsmuis met groene asperge, paprika gel, mosterdmayonaise en tuille
Roodbaars geserveerd in kreeftensoep met groente parels, bleekselderij salade en room
Lamsrack uit de oven met pistache crumble, gebakken asperges, tuinboontjes, crème van doperwtjes, vijg, aardappelbatonet en kruidenjus
Crème brûlée van kardemom met cassis sorbetijs, rabarber en gebakken witte chocolade
Driegangen 42,50 / viergangen 52,50 (kaas i.p.v. dessert 5 supplement)
De Verrassing
Onze Chef maakt voor u een culinaire keuze, kleine gerechtjes gepresenteerd als 'tapas'. zevngangen 72,50 / achtgangen 82,50 / negengangen 92,50
(alleen per tafel te bestellen, maximaal 6 personen)
Speciaal
Oesters Irish Mor | chutney van mango, zure room & mierikswortel | citroen 4,5 pst.
Blinis | kaviaar | zalm gerookt | crème fraiche per stuk 9,50
Brabantse wijze asperges | boerenham | lamsoren | eitje | krieltjes | hollandaise
29
Tarbotfilet gegrild | asperges | lamsoren | krokante enoki | krieltjes | béarnaise
49
Voorgerechten
Coquille rauw | hollandse garnaaltjes | serranoham | amandelen | tonkabonen dressing
18
Tonijn yellowfin | watermeloen-tomaat gazpacho | avocado | tostada | limoenmayonaise
16
Roastbeef diamanthaas | gefrituurde knoflook | bosui | bananen pangsit | sesam saus
15
Varkensnek langzaam gegaard | mediterrane wafel | mozzarella | pijnboompitjes | pesto
15
Aspergesoep romig | geschroeide zalm | bosui | gekookt ei | peterselie
13
Hoofdgerechten
Rogvleugel | paksoi | spinazie | portabello | rode ui | ansjovis | gerookte knoflook saus
29
Zeeduivel | lamsoren | waterkers | groene appel | kerrie-risotto | saffraan-kokos saus
28
Tongschar | paling | bietenstroop | romanesco | tomaat | aardappel | pernod saus
29
Kalfshaas | kalfswang | gemsla | augurk | paprika | aardappel | rode portsaus
32
Boeren 'pousin' | bospeen | bosui | paddenstoelen | bramen | cashewnoot-koriander saus
28
Vraag naar de mogelijkheden om vegetarisch te eten!
Nagerechten
American pancake | witte chocolade roomijs | pistache cremeux | framboos
12
'Chocolade bloempot' | yoghurtijs | lemon curd | koude nougat | koffie-cacao crumble
12
Stroopkoek | perzik sorbetijs | perzik crème | gerookte banaan | anijs atsina cress
12
Passievrucht sorbetijs | passievrucht panna cotta | passievrucht marshmallow | vanille
12
Kazen uit Europa | walnoot | mango chutney | kletzenbrood
17
Graag serveren wij u passende wijnen” De prijs per glas bedraagt € 6,90 Tevens kunt u een keuze uit onze wijnkaart maken.
Bij reserveringen vanaf 10 personen serveren wij u uitsluitend een menu.
Onze gerechten kunnen alllergenen, gluten, noten en/of lactose bevatten.
Bij een eventuele intolerantie verzoeken wij u vriendelijke zich tot onze medewerkers te wenden!
Wij verkopen geen tabak/alcohol aan personen jonger dan 18 jaar