Restaurantkaart

Zakenlunch

Een menuvoorstel aan tafel samengesteld uit seizoensproducten, geserveerd binnen één uur
tweegangen 35 / driegangen 39

Maandmenu Februari

Terrine van serranoham, pulled pork & eendenlevermousse met vijgen en portabella

Ragout van Hollandse garnaaltjes met gamba, krokante wonton, yuzu-hollandaise en dille

Maiskipfilet met geroosterde aardpeer, boerenkool, rode biet, pastinaak-kerrie crème, 'hasselback' aardappel en szechuanpepersaus

Gemarmerd koffie roomijs met karamelmousse, mokka-meringue en suikerbroodtoastje

Driegangen 47,00 / viergangen 59,00 (kaas i.p.v. dessert 6 supplement) 

De Verrassing

Onze Chef maakt voor u een culinaire keuze, kleine gerechtjes gepresenteerd als 'tapas'. zevngangen 75 / achtgangen 85 / negengangen 95
(alleen per tafel te bestellen, maximaal 6 personen)

Speciaal

Oesters Irish Mor | rode wijn azijn | uitjes | citroen                                                                                         4,5 pst.                     

Kingkrab | little gemsla | brioche toast | zoetzure ui | kruidenboterjus                                          voorgerecht

45

Runder ribeye (225 gr) | kaantjes | boleet | oesterzwam | peulvruchten | mosterd-dragon

42

Zwezerik & eendenlever gebakken | appel | aardappel | mocca crumble | mango-tijm

39

Voorgerechten

Paling gerookt | balsamicostroop |kabeljauw rillette | mosterd | zoetzure winterpeen

18

Kreeft 1/2 lauwwarm | hollandse garnaaltjes | venkel | appelsalade | limoen mayonaise

27

Klasieke runder steaktartaar | eidooier | uitjes | kappertjes | augurk | ketchup

17

Spaanse ibericoham | eendenlever crème brûlée | rode biet | mais popcorn | focaccia

16

Romige soep van paddenstoelen | truffel | wonton | gebakken paddenstoelen | kruiden

12

Hoofdgerechten

Heilbot | katenspek | courgette | pesto | knolselderij | appelkappertjes | beurre noisette

29

Kabeljauw gegratineerd | mini bospeen | radijs | gember | limoenpuree | kaffirsaus

28

Mosselen in schelp | inktvis | paella | doperwtjes | ui | pikante chorizo | chorizosaus                           

29

Eendenborst | soja paksoi | sinaasappel | cashewnoten | noodles | oosterse hoisin saus

29

Ossenhaas | rundersukade | prei | basilicum-knoflook | tomaat | salie aardappel | truffeljus   

32

Vraag naar de mogelijkheden om vegetarisch te eten!

Nagerechten

Yoghurtijs | appelcarpaccio | zoete venkelsalade | drop crème | crumble

12

'Kaat Mossel' | vanilleijs | advocaatmousse | chocolademousse | koffie-cacao 'aarde'

12

Gezouten karamel roomijs | crème karamel | mocca sabayon | krokante honingraat

12

Hazelnoot roomijs | knolselderij | mandarijn gel | witte chocolade | zoete pastinaak

12

Kazen uit Europa | walnoot | ui & rozijntjes chutney | kletzenbrood

17

Graag serveren wij u passende wijnen” De prijs per glas bedraagt € 6,90                                                                              Tevens kunt u een keuze uit onze wijnkaart maken.

Bij reserveringen vanaf 10 personen serveren wij u uitsluitend een menu.

Onze gerechten kunnen alllergenen, gluten, noten en/of lactose bevatten.
Bij een eventuele intolerantie verzoeken wij u vriendelijke zich tot onze medewerkers te wenden!
Wij verkopen geen tabak/alcohol aan personen jonger dan 18 jaar