Zakenlunch
Een menuvoorstel aan tafel samengesteld uit seizoensproducten, geserveerd binnen één uur
tweegangen 32,50 / driegangen 37,50
Maandmenu
Buikspek zacht gegaard met paprika, gerookte krieltjes en amandel, honing & knoflooksaus
Krokante inktvis met spaanse paella, chorizo, zoetzure komkommer en komijn 'hangop'
Tomahawk van het kalf met groene asperge, chioggia biet, tomatencrème, pommes fondant, parmezaan cracker en oregano-olijvensaus
Frambozen sorbetijs, frambozen cremeux, frambozen meringue en gel van matcha thee
Driegangen 42,50 / viergangen 52,50 (kaas i.p.v. dessert 5 supplement)
De Verrassing
Onze Chef maakt voor u een culinaire keuze, kleine gerechtjes gepresenteerd als 'tapas'. zevngangen 72,50 / achtgangen 82,50 / negengangen 92,50
(alleen per tafel te bestellen, maximaal 6 personen)
Speciaal
Oesters Irish Mor | soja | azijn | honing | sjalot | limoen | sesam 4,5 pst.
Blinis | kaviaar | zalm gerookt | crème fraiche per stuk 9,50
Black Tiger gamba | vongole | 'scheermes' | pasta | cantharel | lamsoren | prei | mosterdzaad | waterkers-olie | geitenboter beurre blanc
39
Zeetong op de graat | groene asperge | zeekraal | aardappelpuree | garnaaltjes | hollandaise
59
Voorgerechten
Coquille rauw | hollandse garnaaltjes | serranoham | amandelen | tonkabonen dressing
18
Tonijn yellowfin | watermeloen-tomaat gazpacho | avocado | tostada | limoenmayonaise
16
Roastbeef diamanthaas | gefrituurde knoflook | bosui | bananen pangsit | sesam saus
15
Varkensnek langzaam gegaard | mediterrane wafel | mozzarella | pijnboompitjes | pesto
15
Thaise kokossoep | kip | taugée | gember | knoflook | rode peper | bosui
13
Hoofdgerechten
Rogvleugel | paksoi | spinazie | portabello | rode ui | ansjovis | gerookte knoflook saus
29
Zeeduivel | lamsoren | waterkers | groene appel | kerrie-risotto | saffraan-kokos saus
28
Tongschar | paling | bietenstroop | romanesco | tomaat | aardappel | pernod saus
29
Kalfshaas | kalfswang | gemsla | augurk | paprika | aardappel | rode portsaus
32
Boeren 'pousin' | bospeen | bosui | paddenstoelen | bramen | cashewnoot-koriander saus
28
Vraag naar de mogelijkheden om vegetarisch te eten!
Nagerechten
American pancake | witte chocolade roomijs | pistache cremeux | framboos
12
'Chocolade bloempot' | yoghurtijs | lemon curd | koude nougat | koffie-cacao crumble
12
Stroopkoek | perzik sorbetijs | perzik crème | gerookte banaan | anijs atsina cress
12
Passievrucht sorbetijs | passievrucht panna cotta | passievrucht marshmallow | vanille
12
Kazen uit Europa | walnoot | mango chutney | kletzenbrood
17
Graag serveren wij u passende wijnen” De prijs per glas bedraagt € 6,90 Tevens kunt u een keuze uit onze wijnkaart maken.
Bij reserveringen vanaf 10 personen serveren wij u uitsluitend een menu.
Onze gerechten kunnen alllergenen, gluten, noten en/of lactose bevatten.
Bij een eventuele intolerantie verzoeken wij u vriendelijke zich tot onze medewerkers te wenden!
Wij verkopen geen tabak/alcohol aan personen jonger dan 18 jaar