Restaurantkaart

Zakenlunch

Een menuvoorstel aan tafel samengesteld uit seizoensproducten, geserveerd binnen één uur
tweegangen 35 / driegangen 39

Maandmenu

Runderham cecina dungesneden met augurk, focaccia-toast en compôte van bacon, ui & vijg

koolvis met een korstje van parmezaanse kaas uit de oven. Geserveerd met koolrabi, risotto, kruidensla en pesto

Ribeye gegrild met witlof, spinazie, paddenstoelen, aardappel 'kaantjes' en oreganosaus

Butterscotch roomijs met crème caramel, koffie sabayon, room en krokante 'honeycomb'

Driegangen 47,00 / viergangen 59,00 (kaas i.p.v. dessert 6 supplement) 

De Verrassing

Onze Chef maakt voor u een culinaire keuze, kleine gerechtjes gepresenteerd als 'tapas'.                           zevengangen 75 / achtgangen 85 / negengangen 95
(alleen per tafel te bestellen, maximaal 6 personen)

Speciaal

Oesters Irish Mor | rode wijn azijn | uitjes | citroen

4,5  pst.

Hertenfilet | rode kool | paddenstoelen | basilicumpuree | frambozen-roze pepersaus

35

Wildzwijnfilet | wildzwijn ravioli | wildzwijn pastrami | zuurkool | spek | vijgensaus

39

Zeetong (550 gr.) op de graat | garnaaltjes | venkel | groene asperge | radijs | hollandaise

65

Voorgerechten

Tartaar gerookte paling | coquille rauw | zoetzure wortel dille room | krokante filo

19

Zalm gesneden | zalm gemarineerd | zalm gerookt | salade mango | biet | mayonaise

16

Iberico 'lomo' | groene asperge | spinazie mousse | eidooier crème | kwartel-eitje

17

Groene kool | maiskip | vijg | kruidkoek | beukenzwam | mais | gemsla | cranberries

15

Paddenstoelensoep romig | toastje olijventapenade | knolselderij | truffel

13

Hoofdgerechten

Tonijn | eendenlever | pastinaak | doperwt-mierikswortelcrème | mandarijn beurre blanc

29

Kabeljauw krokant | pompoen | zoete rode ui | romige kaas | basilicum beurre blanc

28

Tarbotine op de graat | venkel | bimi | kruiden-aardappelpuree | tomaten 'sauce vierge'              

29

Iberisch varken | schorseneren | rode kool salade | tijm mousseline | pikante curry saus

28

Ossenhaas | gamba | spitskool | paddenstoelen | kruidige polenta | romige knoflooksaus

35

Vraag naar de mogelijkheden om vegetarisch te eten!

Nagerechten

Vijgen carpaccio gekaramelliseerd | kaneel roomijs | vanillecrème | 'turks fruit'

13

Franse 'soes' | vanille roomijs | chocolade roomijs | crème brûlée | chocoladesaus

13

Whisky-cola tiramisu | yoghurt honing walnoot roomijs | ananas | bananen chips

13

Kazen uit Europa | walnoot | vijgen chutney | notenbrood

17

Graag serveren wij u passende wijnen” De prijs per glas bedraagt € 7,50                                                                              Tevens kunt u een keuze uit onze wijnkaart maken.

Bij reserveringen vanaf 10 personen serveren wij u uitsluitend een menu.

Onze gerechten kunnen alllergenen, gluten, noten en/of lactose bevatten.
Bij een eventuele intolerantie verzoeken wij u vriendelijke zich tot onze medewerkers te wenden!
Wij verkopen geen tabak/alcohol aan personen jonger dan 18 jaar