Reserveren? 0184 612 613

Restaurantkaart

Zakenlunch

Een menuvoorstel aan tafel samengesteld uit seizoensproducten, geserveerd binnen één uur
tweegangen 30 / driegangen 35

Maandmenu april

Tartaar van gerookte zalm met gamba rouleau, doperwten-munt créme en groente 'antiboise'

Schelvisfilet geserveerd in kreeftensoep met kruidenflensjes, komkommer en geslagen room

Lamskoteletjes & runder 'brisket' met groene jalapeno peper, mais, geroosterde pommedori tomaat, rozevalaardappel en saus van tijm & honing

Bloedsinaasappel sorbetijs met gemarineerde grapefruit, chocolade-rijstcracker, gebrand eiwit en fruitige 'crumble'

Driegangenmenu 39 / viergangenmenu 48 (kaas i.p.v. dessert 4 supplement) 

De Verrassing

Onze Chef maakt voor u een culinaire keuze, kleine gerechtjes gepresenteerd als 'tapas'.
Achtgangen 65 / negengangen 72 / tiengangen 80 
(alleen per tafel te bestellen, maximaal 6 personen)

Speciaal

King krab | asperge | lamsoren | tomaat | knoflookboter | hollandaise (voor)

32

Ganzenlever gebakken | asperge | amandel | mango | rode port (voor)

22

Boerenham | asperge | gekookt ei | lamsoren | krielaardappel | peterselie | Hollandaise

27

Oesters (zeeuwse platte) | citroen | rode wijn vinaigrette | uitjes (per stuk)

3

Soep van asperge | gerookte zalm | gekookt ei | gefrituurde peterselie

15

Voorgerechten

Rollade eend | ganzenlever crème brûlée | pruimen | kummel & zeezout

15

Runder roastbeef | tonijn | beukenzwam | zilverui | frisée sla | peterselie mayonaise

15

Paling gerookt | octopus | zeekraal | radijs | zoete tomaat | cocktailsaus

18

Tartaar rauwe zalm | coquille gebakken | zeewier | sesam kletskop | triyaki

16

Zoet romige soep van aardappel | gebakken chorizo | pistache noot | citroen-yoghurt

12

Hoofdgerechten

Zeewolf | gamba | courgette | venkel | aardappelpuree | rouille | beurre noisette

28

Roodbaars krokante | spitskool | zeekraal | wortel-sinaasappelcrème | rösti | venkelsaus

27

Gamba, mosselen & kokkels | paella | wortel | spinazie | amandel | knoflook

27

Landhoender in panchetta | noot | paksoi | doperwt | lamsoor | truffelrisotto | morieljes

27

Ossenhaas | oesterzwam | bacon | bruschetta groente | bataat-aardappel | rode pepersaus

29

Vraag naar de mogelijkheden om vegetarisch te eten!!

Nagerechten

Romige Italiaanse tiramisu | amarena kersen | kersen roomijs | kletskop

10

Parfait van passievrucht & vanille | munt hangop | roomboter crumble

10

Chocolade 'moelleux' | tonkabonen mousse | vanille roomijs | koffie meringue

10

Warme beignet van banaan | chocolade & bananen roomijs | chocoladesaus | slagroom

10

Kazen uit Europa | noten | vijgencompôte | kletzenbrot

15

Graag serveren wij u passende wijnen” De prijs per glas bedraagt € 6,50.
Tevens kunt u een keuze uit onze wijnkaart maken.

Bij reserveringen vanaf 10 personen serveren wij u uitsluitend een menu.

Onze gerechten kunnen alllergenen, gluten, noten en/of lactose bevatten.
Bij een eventuele intolerantie verzoeken wij u vriendelijke zich tot onze medewerkers te wenden!
Wij verkopen geen tabak/alcohol aan personen jonger dan 18 jaar