Zakenlunch
Een menuvoorstel aan tafel samengesteld uit seizoensproducten, geserveerd binnen één uur
tweegangen 35 / driegangen 39
Maandmenu
Runderham cecina dungesneden met augurk, focaccia-toast en compôte van bacon, ui & vijg
koolvis met een korstje van parmezaanse kaas uit de oven. Geserveerd met koolrabi, risotto, kruidensla en pesto
Ribeye gegrild met witlof, spinazie, paddenstoelen, aardappel 'kaantjes' en oreganosaus
Butterscotch roomijs met crème caramel, koffie sabayon, room en krokante 'honeycomb'
Driegangen 47,00 / viergangen 59,00 (kaas i.p.v. dessert 6 supplement)
De Verrassing
Onze Chef maakt voor u een culinaire keuze, kleine gerechtjes gepresenteerd als 'tapas'. zevengangen 75 / achtgangen 85 / negengangen 95
(alleen per tafel te bestellen, maximaal 6 personen)
Speciaal
Oesters Irish Mor | rode wijn azijn | uitjes | citroen
4,5 pst.
Hertenfilet | rode kool | paddenstoelen | basilicumpuree | frambozen-roze pepersaus
35
Wildzwijnfilet | wildzwijn ravioli | wildzwijn pastrami | zuurkool | spek | vijgensaus
39
Zeetong (550 gr.) op de graat | garnaaltjes | venkel | groene asperge | radijs | hollandaise
65
Voorgerechten
Tartaar gerookte paling | coquille rauw | zoetzure wortel dille room | krokante filo
19
Zalm gesneden | zalm gemarineerd | zalm gerookt | salade mango | biet | mayonaise
16
Iberico 'lomo' | groene asperge | spinazie mousse | eidooier crème | kwartel-eitje
17
Groene kool | maiskip | vijg | kruidkoek | beukenzwam | mais | gemsla | cranberries
15
Paddenstoelensoep romig | toastje olijventapenade | knolselderij | truffel
13
Hoofdgerechten
Tonijn | eendenlever | pastinaak | doperwt-mierikswortelcrème | mandarijn beurre blanc
29
Kabeljauw krokant | pompoen | zoete rode ui | romige kaas | basilicum beurre blanc
28
Tarbotine op de graat | venkel | bimi | kruiden-aardappelpuree | tomaten 'sauce vierge'
29
Iberisch varken | schorseneren | rode kool salade | tijm mousseline | pikante curry saus
28
Ossenhaas | gamba | spitskool | paddenstoelen | kruidige polenta | romige knoflooksaus
35
Vraag naar de mogelijkheden om vegetarisch te eten!
Nagerechten
Vijgen carpaccio gekaramelliseerd | kaneel roomijs | vanillecrème | 'turks fruit'
13
Franse 'soes' | vanille roomijs | chocolade roomijs | crème brûlée | chocoladesaus
13
Whisky-cola tiramisu | yoghurt honing walnoot roomijs | ananas | bananen chips
13
Kazen uit Europa | walnoot | vijgen chutney | notenbrood
17
Graag serveren wij u passende wijnen” De prijs per glas bedraagt € 7,50 Tevens kunt u een keuze uit onze wijnkaart maken.
Bij reserveringen vanaf 10 personen serveren wij u uitsluitend een menu.
Onze gerechten kunnen alllergenen, gluten, noten en/of lactose bevatten.
Bij een eventuele intolerantie verzoeken wij u vriendelijke zich tot onze medewerkers te wenden!
Wij verkopen geen tabak/alcohol aan personen jonger dan 18 jaar