Restaurantkaart

Zakenlunch

Een menuvoorstel aan tafel samengesteld uit seizoensproducten, geserveerd binnen één uur
tweegangen 32,50 / driegangen 37,50

Maandmenu 

Pulled wildzwijn op krokant zuurdesem toast met ibericoham, hazelnoot en truffelroom

Zalmfilet gebakken met rode biet fregola, filodeeg en romige piccalillysaus

Eendenbout gekonfijt met zuurkool, spruitjes, wortelcrème, pommes duchesse en honing-mosterd saus

Broodpudding van oliebollen met rum-rozijnen ijs, 'boerenjongens' mousse en amandeltuille

Driegangen 45,00 / viergangen 55,00 (kaas i.p.v. dessert 5 supplement) 

De Verrassing

Onze Chef maakt voor u een culinaire keuze, kleine gerechtjes gepresenteerd als 'tapas'. zevngangen 72,50 / achtgangen 82,50 / negengangen 92,50
(alleen per tafel te bestellen, maximaal 6 personen)

Speciaal

Oesters Irish Mor | rode wijn azijn | uitjes | citroen                                                                                         4,5 pst.                     

Fazantenborst | zuurkool | spruitjes | pastinaak | stoofpeer | spek | rookworstsaus                                  € 29

Hertenfilet | rode kool | pompoen | stoofpeer | notencake | cranberry saus

35

Zwezerik & eendenlever gebakken | appel | aardappel | mocca crumble | mango-tijm

39

Voorgerechten

Paling gerookt | balsamicostroop |kabeljauw rillette | mosterd | zoetzure winterpeen

18

Kreeft 1/2 lauwwarm | hollandse garnaaltjes | venkel | appelsalade | limoen mayonaise

27

Klasieke runder steaktartaar | eidooier | uitjes | kappertjes | augurk | ketchup

17

Spaanse ibericoham | eendenlever crème brûlée | rode biet | mais popcorn | focaccia

16

Romige soep van paddenstoelen | truffel | wonton | gebakken paddenstoelen | kruiden

12

Hoofdgerechten

Heilbot | katenspek | courgette | pesto | knolselderij | appelkappertjes | beurre noisette

29

Kabeljauw gegratineerd | mini bospeen | radijs | gember | limoenpuree | kaffirsaus

28

Mosselen in schelp | inktvis | paella | doperwtjes | ui | pikante chorizo | chorizosaus                           

29

Eendenborst | soja paksoi | sinaasappel | cashewnoten | noodles | oosterse hoisin saus

29

Varkensnek | langoestine | prei | pompoen | tomaat | knoflook | krieltjes | tomatenjus                   

29

Vraag naar de mogelijkheden om vegetarisch te eten!

Nagerechten

Yoghurtijs | appelcarpaccio | zoete venkelsalade | drop crème | crumble

12

'Kaat Mossel' | vanilleijs | advocaatmousse | chocolademousse | koffie-cacao 'aarde'

12

Gezouten karamel roomijs | crème karamel | mocca sabayon | krokante honingraat

12

Hazelnoot roomijs | knolselderij | mandarijn gel | witte chocolade | zoete pastinaak

12

Kazen uit Europa | walnoot | ui & rozijntjes chutney | kletzenbrood

17

Graag serveren wij u passende wijnen” De prijs per glas bedraagt € 6,90                                                                              Tevens kunt u een keuze uit onze wijnkaart maken.

Bij reserveringen vanaf 10 personen serveren wij u uitsluitend een menu.

Onze gerechten kunnen alllergenen, gluten, noten en/of lactose bevatten.
Bij een eventuele intolerantie verzoeken wij u vriendelijke zich tot onze medewerkers te wenden!
Wij verkopen geen tabak/alcohol aan personen jonger dan 18 jaar