Zakenlunch
Een menuvoorstel aan tafel samengesteld uit seizoensproducten, geserveerd binnen één uur
tweegangen 35 / driegangen 39
Maandmenu
Gamba in tempura met gegrilde botervis, komkommer, zoetzure radijs en harissa-mayonaise
Warme gerookte zalm met gemarineerde rettich, quinoa en ras el hanout beurre blanc
Ierse bavette me courgette, paprika, rode biet, wortel, bataat-aardappelpuree en salie boter
'Kokos surprise' van roomijs, mousse, cake & crumble met zoete ananas compôte
Driegangen 47,00 / viergangen 59,00 (kaas i.p.v. dessert 6 supplement)
De Verrassing
Onze Chef maakt voor u een culinaire keuze, kleine gerechtjes gepresenteerd als 'tapas'. zevengangen 75 / achtgangen 85 / negengangen 95
(alleen per tafel te bestellen, maximaal 6 personen)
Speciaal
Oesters Irish Mor | rode wijn azijn | uitjes | citroen 4,5 pst.
Kreeft lauwwarm | little gemsla | brioche toast | zoetzure ui | kruidenboterjus voorgerecht
29,50
Eendenborst | eendenlever | portabella | cranberry | blini | sinaasappel-truffeljus
42
Zeetong (550 gr.) op de graat | garnaaltjes | venkel | groene asperge | radijs | hollandaise
65
Voorgerechten
Tartaar gerookte paling | coquille rauw | zoetzure wortel dille room | krokante filo
19
Zalm gesneden | zalm gemarineerd | zalm gerookt | salade mango | biet | mayonaise
16
Iberico 'lomo' | groene asperge | spinazie mousse | eidooier crème | kwartel-eitje
17
Groene kool | maiskip | vijg | kruidkoek | beukenzwam | mais | gemsla | cranberries
15
Paddenstoelensoep romig | toastje olijventapenade | knolselderij | truffel
13
Hoofdgerechten
Tonijn | eendenlever | pastinaak | doperwt-mierikswortelcrème | mandarijn beurre blanc
29
Kabeljauw krokant | pompoen | zoete rode ui | romige kaas | basilicum beurre blanc
28
Tarbotine op de graat | venkel | bimi | kruiden-aardappelpuree | tomaten 'sauce vierge'
29
Iberisch varken | schorseneren | rode kool salade | tijm mousseline | pikante curry saus
28
Ossenhaas | gamba | spitskool | paddenstoelen | kruidige polenta | romige knoflooksaus
35
Vraag naar de mogelijkheden om vegetarisch te eten!
Nagerechten
Vijgen carpaccio gekaramelliseerd | kaneel roomijs | vanillecrème | 'turks fruit'
13
Franse 'soes' | vanille roomijs | chocolade roomijs | crème brûlée | chocoladesaus
13
Whisky-cola tiramisu | yoghurt honing walnoot roomijs | ananas | bananen chips
13
13
Kazen uit Europa | walnoot | vijgen chutney | notenbrood
17
Graag serveren wij u passende wijnen” De prijs per glas bedraagt € 7,50 Tevens kunt u een keuze uit onze wijnkaart maken.
Bij reserveringen vanaf 10 personen serveren wij u uitsluitend een menu.
Onze gerechten kunnen alllergenen, gluten, noten en/of lactose bevatten.
Bij een eventuele intolerantie verzoeken wij u vriendelijke zich tot onze medewerkers te wenden!
Wij verkopen geen tabak/alcohol aan personen jonger dan 18 jaar