Zakenlunch
Een menuvoorstel aan tafel samengesteld uit seizoensproducten, geserveerd binnen één uur
tweegangen 32,50 / driegangen 37,50
Maandmenu
Ibericoham met krokante gamba, mango chutney, gepofte rijst en cashew noten crumble
In rode wijn gekookte octopus met panna cotta van spinazie, peterselie-krieltjes, tuinradijs, bieslookolie en dragon beurre blanc
Ossenhaas met pikante chimichurri, gegrilde groene asperge, kastanje champignons, tomaat, ui, romige kaas-polenta en marsala saus
Amandeltaart met 'bueno' roomijs, cremeux van gebrande hazelnoot en een kletskopje
Driegangen 42,50 / viergangen 52,50 (kaas i.p.v. dessert 5 supplement)
De Verrassing
Onze Chef maakt voor u een culinaire keuze, kleine gerechtjes gepresenteerd als 'tapas'. zevngangen 72,50 / achtgangen 82,50 / negengangen 92,50
(alleen per tafel te bestellen, maximaal 6 personen)
Speciaal
Oesters Irish Mor | chutney van mango, zure room & mierikswortel | citroen 4,5 pst.
Blinis | kaviaar | zalm gerookt | crème fraiche per stuk 9,50
Risotto | verse truffel (aan tafel geschaafd) | paddenstoelen | parmezaanse kaas VG 27,50
Kalfszwezerik | kreeft lauwwarm | groene asperge | kreeftenschuim | morieljes HG 49
Voorgerechten
Kalfsfilet dungesneden | ansjovis | augurk | kwartel-eitje | truffelmayonaise | croûtons
15
Eendenborst gerookt | eenden rillette | zoete walnoot | zoute chocolade vinaigrette
16
Rauwe tonijn tataki | zeekraal | sesam | krokant rijstpapier | rode peper mayonaise
17
Paling tartaar | gekaramelliseerde leverpaté | venkel | rode biet | bacon crumble
19
Bouillon van shiitake | kip gyoza | bosui | amandelen
12
Hoofdgerechten
Zalmfilet gepekeld | gele wortel | radijs | avocado crème | paprika | hoisin | kroepoek
28
Zeebaars | spinazie | amandel | pijnboompitjes | ui | rucola-mousseline | knoflook
30
Heilbot | bimi | doperwtjes | mierikswortel | komkommer | oesterschuim | limoen 29
Lamsfilet kruiden | courgette | koolrabi | honing crème | pommes fondant | hazelnoot
29
Runder ribeye Australië | bloemkool | piccalilly | rode ui | aardappelkroketje | marsala 32
Vraag naar de mogelijkheden om vegetarisch te eten!
Nagerechten
Blauwe bessen muffin | cassis ssorbetijs | aardbeien 'suikerspin' | muntdressing
12
Citroen sosrbetijs | sinaasappel-chocolade mousse | lemon curd | limoncello 'shotje'
12
Vanille roomijs | chocolade, bacon & banaan ganache | caramel | zeezout | olijfolie
12
Passievrucht sorbetijs | mango tiramisu | kokos bitterkoekje | meringue
12
Kazen uit Europa | walnoot | mango chutney | kletzenbrood
17
Graag serveren wij u passende wijnen” De prijs per glas bedraagt € 6,50
Tevens kunt u een keuze uit onze wijnkaart maken.
Bij reserveringen vanaf 10 personen serveren wij u uitsluitend een menu.
Onze gerechten kunnen alllergenen, gluten, noten en/of lactose bevatten.
Bij een eventuele intolerantie verzoeken wij u vriendelijke zich tot onze medewerkers te wenden!
Wij verkopen geen tabak/alcohol aan personen jonger dan 18 jaar