Reserveren? 0184 612 613

Restaurantkaart

Zakenlunch

Een menuvoorstel aan tafel samengesteld uit seizoensproducten, geserveerd binnen één uur
tweegangen 30 / driegangen 35

Maandmenu augustus

Argentijns rundvlees als 'roastbeef' langzaam gegaard met komkommer, zoetzure rode ui, rode pesto en chimichurri kruiden

Mulfilet uit de oven op romige tagliatelle met courgette en een mediterrane salsa van tomaat

Lamsfilet gebakken met gestoofde groene kool, paddenstoelen, vijgencompôte, truffel-polenta en rode wijnsaus met ras el hanout

Aardbeien bavarois, aardbeien 'Romanoff' en een soepje van aardbeien met basilicum

Driegangenmenu 39 / viergangenmenu 49 (kaas i.p.v. dessert 5 supplement) 

De Verrassing

Onze Chef maakt voor u een culinaire keuze, kleine gerechtjes gepresenteerd als 'tapas'.
Achtgangen 67 / negengangen 75 / tiengangen 85 
(alleen per tafel te bestellen, maximaal 6 personen)

Speciaal

King krab | kropsla | avocado | tomaat | briochebrood | knoflookboter (voor)

32

Eendenlever gebakken | linzen | enoki | appel | appelstroop (voor/hoofd)

22/39

Oesters (gillardeau) | citroen | rode wijn vinaigrette | uitjes (per stuk)

3,5

Zeetong op de graat gebakken | seizoensgroente | aardappelpuree | garnaaltjes | hollandaise  (dagprijs)

Voorgerechten

Ribeye gerookt | eendenrillette | zure uitjes | suikerbrood | truffelkaas | trffelcrème

14

'Steak tartaar' | ibericoham | appelkappertjes | brioche broodje | vijgen

16

Tonijn sashimi | edamame boontjes | wakamé | sesam | kroepoek | wasabi | ponzu saus

17

Langoestine gebrand | 'krabcake' | amandelcrumble | venkelsalade | kruidenolijfolie

1

Romige soep van kerrie | gamba | zalm | gember | rode peper | koriander

12

Hoofdgerechten

Makreelfilet uit de oven | lamsoren | korenaren | enoki | aardappelpuree | tomaten-hollandaise

27

Kabeljauwfilet | garnalen rillette | zeekraal | curry bloemkool | pistache | kreeftensaus

28

Tarbotine op de graat | seizoensgroente | spinazie | risotto | rode wijn saus

33

Lamshaas | aubergine crème | koriander | paprika | munt couscous | pikante harissa

28

Ossenhaas | bospeen | komijn | shiitake | krieltjes | macadamia | zwarte knoflooksaus

29

Vraag naar de mogelijkheden om vegetarisch te eten!!

Nagerechten

Klassieke 'Luikse wafel' | rood bosfruit | romig vanille softijs | cassis dressing

10

Crème Catalana | sinaasappel sorbetijs | salade sinaasappel | meringue

10

Limoen sorbetijs | limoncello crème | frambozen | chocolade crumble | anijs atsina

10

Ananas gegrild | kokos roomijs | aardbeien | balsamico | chocolade | zeezout

10

Kazen uit Europa | noten | appelstroop | kletzenbrot

16

Graag serveren wij u passende wijnen” De prijs per glas bedraagt € 6,50.
Tevens kunt u een keuze uit onze wijnkaart maken.

Bij reserveringen vanaf 10 personen serveren wij u uitsluitend een menu.

Onze gerechten kunnen alllergenen, gluten, noten en/of lactose bevatten.
Bij een eventuele intolerantie verzoeken wij u vriendelijke zich tot onze medewerkers te wenden!
Wij verkopen geen tabak/alcohol aan personen jonger dan 18 jaar