Zakenlunch
Een menuvoorstel aan tafel samengesteld uit seizoensproducten, geserveerd binnen één uur
tweegangen 37,50 / driegangen 42,50
Maandmenu
Carpaccio van hert met witlofsalade, beukenzwammen, pijnboompitjes en cranberry mayonaise
Zeebaarsfilet uit de oven met truffel-ravioli, 'kruiden slaatje' en truffel beurre noisette
Fazantenbout gekonfijt met wildsaucijs, zuurkool, pommes sarladaise en appel-balsamico saus
Nougat roomijs met notentaart, gemarineerde pruim, ganache van kardemom en kaneel tuille
Driegangen 49,00 / viergangen 63,50 (kaas i.p.v. dessert 6 supplement)
De Verrassing
Onze Chef maakt voor u een culinaire keuze, kleine gerechtjes gepresenteerd als 'tapas'. zevengangen 77,50 / achtgangen 87,50 / negengangen 97,50
(alleen per tafel te bestellen, maximaal 6 personen)
'Bites' voor bij de borrel!
Oesters Irish Mor met rode wijn vinaigrette of mango-chutney (per stuk)
4,50
Zalm gerookt met blini, kruiden-roomkaas en 'perle Imperial' kaviaar (per stuk)
12,50
Ibericoham (50 gram) met gemarineerde olijven en zuurdesem toastje
17,50
Bitterbal van pulled chicken & ras el hanout met pikante harissa mayonaise (per stuk)
3,75
Voorgerechten
Spaanse 'pil pil' (warm) | rode peper | ui | knoflook | olijfolie | koriander
18
Zalm sashimi | zeekraal | gember | wasabi mayonaise | zeewier chips | sesam furikake
16
Rundvlees steak tartaar | eidooier | tomaten gel | sorbet augurk | rode ui | croûtons
17
Eendenlever terrine | rode biet | balsamico | oregano 'harde wener' | abrikozen chutney
22
Thaise kerrie & kokos soep | gerookte kip | appel | edamame boontjes
13
Hoofdgerechten
Kabeljauw gegratineerd met kaas & kruiden | venkel | bospeen | orzo pasta | saffraan saus
32
Zeetong (heel) gebakken | seizoensgroente | aardappelpuree | hollandaise & garnaaltjes
67
Zalm & gamba | gewokte oosterse groente | kroepoek | soja, gember, peper & knoflook
29
Kalfsribeye gegrild | groene asperge | meiraap | krieltjes | soja-curry crème | dragon jus
30
Ossenhaas gebakken | zoetzure biet | shiitake | paddenstoelen risotto | ibericoham | truffelsaus
36
Vraag naar de mogelijkheden om vegetarisch te eten!
Nagerechten
Speculaas roomijs | boerenjongens crème brûlée | peren compôte | suikerbrood toast
13
Hazelnoot-pinda roomijs | zoute chocolademousse |harde wener | gesuikerde pinda
13
Mascarpone roomijs | mango salade | passievruchten cremeux | mango-kokos bitterbal
13
Chocolade brownie | vanille roomijs | anijs ganache | framboos | pistache crumble
13
Kazen uit Europa | walnoot | vijgenchutney | notenbrood 18
Bij reserveringen vanaf 10 personen serveren wij u uitsluitend een menu.
Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten, vraag bij een intolerantie naar de product-specificaties!
Wij verkopen geen tabak/alcohol aan personen jonger dan 18 jaar