Reserveren? 0184 612 613

Restaurantkaart

Zakenlunch

Een menuvoorstel aan tafel samengesteld uit seizoensproducten, geserveerd binnen één uur
tweegangen 30 / driegangen 35

Maandmenu oktober

Terinne van pulled porc, ganzenlever & Ibericoham met bloemkool, ketchup en brioche-brood

Tonijn kort gegrild met zoetzure komkommer, radij, munt couscous en oosterse saus van soja, rode peper, sesam & gember

Gekonfijte eendenpoot krokant in de oven gegaard met wortelcrème, rode biet 'jerky', pastinaak, gebakken gnocchi en saus van rode wijn en dragon

Bavarois van zoethout & ster-anijs met gemarineerde appel, amaretto roomijs en appelchips

Driegangenmenu 39 / viergangenmenu 49 (kaas i.p.v. dessert 5 supplement) 

De Verrassing

Onze Chef maakt voor u een culinaire keuze, kleine gerechtjes gepresenteerd als 'tapas'.
Achtgangen 67 / negengangen 75 / tiengangen 85 
(alleen per tafel te bestellen, maximaal 6 personen)

Speciaal

King krab | kropsla | avocado | tomaat | briochebrood | knoflookboter (voor)

32

Eendenlever gebakken | linzen | enoki | appel | appelstroop (voor/hoofd)

22/39

Oesters (gillardeau) | citroen | rode wijn vinaigrette | uitjes (per stuk)

3,5

Zeetong op de graat gebakken | seizoensgroente | aardappelpuree | garnaaltjes | hollandaise  (dagprijs)

Voorgerechten

Ribeye gerookt | eendenrillette | zure uitjes | suikerbrood | truffelkaas | trffelcrème

14

'Steak tartaar' | ibericoham | appelkappertjes | brioche broodje | vijgen

16

Tonijn sashimi | edamame boontjes | wakamé | sesam | kroepoek | wasabi | ponzu saus

17

Langoestine gebrand | 'krabcake' | amandelcrumble | venkelsalade | kruidenolijfolie

1

Romige soep van kerrie | gamba | zalm | gember | rode peper | koriander

12

Hoofdgerechten

Makreelfilet uit de oven | lamsoren | korenaren | enoki | aardappelpuree | tomaten-hollandaise

27

Kabeljauwfilet | garnalen rillette | zeekraal | curry bloemkool | pistache | kreeftensaus

28

Tarbotine op de graat | seizoensgroente | spinazie | risotto | rode wijn saus

33

Lamshaas | aubergine crème | koriander | paprika | munt couscous | pikante harissa

28

Ossenhaas | bospeen | komijn | shiitake | krieltjes | macadamia | zwarte knoflooksaus

29

Vraag naar de mogelijkheden om vegetarisch te eten!!

Nagerechten

Klassieke 'Luikse wafel' | rood bosfruit | romig vanille softijs | cassis dressing

10

Crème Catalana | sinaasappel sorbetijs | salade sinaasappel | meringue

10

Limoen sorbetijs | limoncello crème | frambozen | chocolade crumble | anijs atsina

10

Ananas gegrild | kokos roomijs | aardbeien | balsamico | chocolade | zeezout

10

Kazen uit Europa | noten | appelstroop | kletzenbrot

16

Graag serveren wij u passende wijnen” De prijs per glas bedraagt € 6,50.
Tevens kunt u een keuze uit onze wijnkaart maken.

Bij reserveringen vanaf 10 personen serveren wij u uitsluitend een menu.

Onze gerechten kunnen alllergenen, gluten, noten en/of lactose bevatten.
Bij een eventuele intolerantie verzoeken wij u vriendelijke zich tot onze medewerkers te wenden!
Wij verkopen geen tabak/alcohol aan personen jonger dan 18 jaar