Restaurantkaart

Zakenlunch

Een menuvoorstel aan tafel samengesteld uit seizoensproducten, geserveerd binnen één uur
tweegangen 35 / driegangen 39

Maandmenu

Kalfslende met asperge, italiaanse cake, parmezaan cracker en gedroogde tomaat mayonaise

Coquille met sinaasappel-rettich, gerookte amandel 'crumble', beurre blanc en bieslook-olie

Iberisch varken met sugar snaps, gemarineerde champignons, gepofte bataat en portsaus

'Pavlova', merinque met witte chocolade-framboos roomijs, aardbei, rabarber en lemon curd

Driegangen 49,00 / viergangen 62,50 (kaas i.p.v. dessert 6 supplement) 

De Verrassing

Onze Chef maakt voor u een culinaire keuze, kleine gerechtjes gepresenteerd als 'tapas'.                           zevengangen 77,50 / achtgangen 87,50 / negengangen 97,50
(alleen per tafel te bestellen, maximaal 6 personen)

'Bites' voor bij de borrel!

Oesters Irish Mor met rode wijn vinaigrette of mango-chutney (per stuk)

   4,50

Zalm gerookt met blini, kruiden-roomkaas en 'perle Imperial' kaviaar (per stuk)

12,50

Ibericoham (50 gram) met gemarineerde olijven en zuurdesem toastje

17,50

Bitterbal van pulled chicken & ras el hanout met pikante harissa mayonaise (per stuk)

3,75

Voorgerechten

Hollandse garnaaltjes | avocado | tomaat | zilverui | brioche | klassieke cocktailsaus

19

Gerookte paling 'vlecht' | edamame boontjes | bloemkool | crème doperwt-thaise curry

17

Rundvlees steak tartaar | eidooier | kimchi | sesam koraal | dressing geroosterde sesam

16

Eendenlever terrine | rode biet | balsamico | oregano 'harde wener' | abrikozen chutney

19

Bouillon van shiitake | gestoomde shiitake dimsum | groene kruiden

13

Hoofdgerechten

Zeebaarsfilet uit de oven | gestoofde prei | kerrie vichyssoisse soepje | kruiden mesclun

30

Tonijn steak gegrild | zeekraal | italiaanse orzo pasta | tomaten-knoflook-uien salsa

29

Asperges met zalmfilet of boerenham | lamsoren | krieltjes | gekookt eitje | hollandaise

29

Lamsrack | tijm | knoflook | aubergine | tuinboon | parelcouscous | paprika-harissa saus

30

Ossenhaas gebakken | bospeen | oesterzwam | polenta | krokante iberico | béarnaise saus

35

Eendenbout gekonfijt | groene kool | gebakken witlof | aardappelkaantjes | truffelsaus

Vraag naar de mogelijkheden om vegetarisch te eten!

28

Nagerechten

Cassis panna cotta | rode bessen granité | vanille 'hang op' | grapefruit | merinque

13

Hazelnoot-pinda roomijs | zoute chocolademousse | harde wener | gesuikerde pinda

13

Mascarpone roomijs | mango salade | passievruchten cremeux | mango-kokos bitterbal

13

Yoghurtijs | anijs ganache | ananas | gel van drop | macaron | zoethout crumble

13

Kazen uit Europa | walnoot | vijgenchutney | notenbrood                                                                                              17

Bij reserveringen vanaf 10 personen serveren wij u uitsluitend een menu.

Onze gerechten kunnen alllergenen, gluten, noten en/of lactose bevatten.
Bij een eventuele intolerantie verzoeken wij u vriendelijke zich tot onze medewerkers te wenden!
Wij verkopen geen tabak/alcohol aan personen jonger dan 18 jaar