Restaurantkaart

Zakenlunch

Een menuvoorstel aan tafel samengesteld uit seizoensproducten, geserveerd binnen één uur! 
tweegangen 30 / driegangen 35

Maandmenu januari

Gerookte black angus ribeye gevuld met pikante compôte van appel & gember. 
Geserveerd met cumberlandsaus en krokante toast (optioneel : ganzenleverkrul à 2,50)

Snoekbaars gebakken met wortel-risotto, kastanje champignons in panchetta en romige cepes

Kotelet van hert met een winterse ‘bonne femme’, truffelschuim en saus van mort subite bier

‘Triffle’ van mangobavarois, yoghurt panna cotta & mascarpone-mousse.
Geserveerd met een soesje gevuld met amarenakersen-ijs

Driegangenmenu 39 / viergangenmenu 45 (kaas i.p.v. dessert 4 supplement) 

De Verrassing

Onze Chef maakt voor u een culinaire keuze, kleine gerechtjes gepresenteerd als 'tapas'.
Achtgangen 65 / negengangen 72 / tiengangen 80 
(alleen per tafel te bestellen, maximaal 6 personen)

Speciaal

Fazantenborst & rouleau | rookworst | gekonfijte zuurkool | ‘hete bliksem’ | rozemarijn

27

Wildzwijn | spruitjes | witlof | stoofpeer | girolles | kastanje | veenbessen | groene peper  

26

Hazenrug | bacon | rode kool | jeneverbes | sterappel | aardappelgratin | wildjus

29

Voorgerechten

Ibericoham | steak tartaar | gemarineerde groente | kwartel-ei | kruiden vinaigrette

17

Ossenhaascarpaccio | zwezerik | pijnboompit | pecorino kaas | spek kruimels | olijfolie

14

Coquille rauw | tonijn sashimi | gele biet | kropsla | tapenade olijf, knofkook & kappertjes

16

Kabeljauw gezouten ‘sashimi’ | Hollandse garnaal | amandel | asperge | wortel | avokado

15

Soep van aardappel & prei | Zeeuws spek | gekookte mossel | pernod

12

Hoofdgerechten

Zeebaars | spinazie | olijf | risotto venkel | courgette | pommedori saus

29

Heilbot | zoete wortel | prei | puree pastinaak | rundersukade saus

28

Zalmforel | zalm eitjes | bloemkool | grove mosterd | aardappelpuree | hollandaise

26

Kalfslende | oosterse wokgroente | udon noedels | soja | gember | rode peper

27

Eenden ‘canette’ | witte kool | sjalot gekonfijt | polenta gebakken | rode port

27

Ossenhaas | runder brisket | witlof tartatin | paddestoelen | rozeval-aardappel | knoflook

29

Lamsfilet | Parma ham | pikante witte bonen | aubergine | oven aardappel | dragonsaus

26

Vraag naar de mogelijkheden om vegetarisch te eten!!

Nagerechten

Roomrijst | specerijen | sesam roomijs | mango | lychee schuim

10

Panna cotta advokaat | chocolade-karamelmousse | ‘dulce de leche’ roomijs

10

Winterfruit tempura | peren ijs | kaneel | karamelsaus

10

‘Arretjes’ cake | vanille roomijs | koffie bavarois | tuille

10

Kazen uit Europa | noten | appelstroop | vijgenbrood

15

Graag serveren wij u passende wijnen” De prijs per glas bedraagt € 6,50.
Tevens kunt u een keuze uit onze wijnkaart maken.

Bij reserveringen vanaf 10 personen serveren wij u uitsluitend een menu.

Onze gerechten kunnen alllergenen, gluten, noten en/of lactose bevatten.
Bij een eventuele intolerantie verzoeken wij u vriendelijke zich tot onze medewerkers te wenden!
Wij verkopen geen tabak/alcohol aan personen jonger dan 18 jaar