Restaurantkaart

Zakenlunch

Een menuvoorstel aan tafel samengesteld uit seizoensproducten, geserveerd binnen één uur
tweegangen 30 / driegangen 35

Maandmenu mei

Salade van warm gerookte Noorse zalm met asperge, rucola, krokant ei en romige dressing van kappertjes & bacon

Rode mulfilet met hoisin uit de oven op taugée met groene asperge en garnalen 'samosa'

Ossenhaas gesneden met hollandse asperges, peulvruchten, aardappel-truffelcrème, dragon mayonaise en kalfsjus met rode wijn

Limoen-chocolademousse met aardbeien, frambozenijs en 'Koninginnerol' met lemon curd

Driegangenmenu 39 / viergangenmenu 46 (kaas i.p.v. dessert 4 supplement) 

De Verrassing

Onze Chef maakt voor u een culinaire keuze, kleine gerechtjes gepresenteerd als 'tapas'.
Achtgangen 65 / negengangen 72 / tiengangen 80 
(alleen per tafel te bestellen, maximaal 6 personen)

Speciaal

Ganzenlever warm | iberico | brioche | chutney ui | tijm-sinaasappel (VG)

25

Proeverij rode mul, zeeduivel & coquille | peulvruchten | asperge | risotto vongole (HG)

30

Rogvleugel | asperge | rode peper | knoflook | puree kappertjes-peterselie | pernod (HG)

33

Tomahawk steak (ca. 1 kg / 2p.) | voorjaarsgroente | gepofte aardappel | knoflook | rode wijnjus (HG)

69

Voorgerechten

Steak tartaar | gamba pikant | serranoham | kwartel-ei | knoflookmayonaise

17

Ossenhaascarpaccio | zwezerik croûtons | pijnboompit | oude kaas | bieslook | basilicum 

14

Tonijn sashimi | Hollandse garnaal | bloemool zoetzuur | krokante ui | citrus-ponzu

16

Halve kreeft | avocado | appel | asperge | meslun | limoen-truffelvinaigrette

19

Soep van asperges | Zeeuws buikspek | truffel | peterselie

10

Hoofdgerechten

Zeewolf | amandelkorst | voorjaarsgroente | peterselie puree | koriander mayonaise

27

Kabeljauw gestoofd | courgette | zontomaat | puree doperwt | spek-kappertjes dressing

27

Roodbaars | oosterse groente | udon noedels | ei gefrituurd | soja, gember & rode peper

26

Boerderijkip in parmaham | groente | knoflook | paperdelle pasta | pommedori tomaat 

26

Kalfsmuis | kreeftenstaart | spinazie | venkel risotto | hollandaise | strandkrabbensaus

29

Ossenhaas | witte & groene asperge gewokt | aardappelrosti ganzenlever | morieljes jus

29

Zwezerik | appel gebakken | linzen le 'Puy' | prei, wortel & knolselderij | calvadossaus

28

Vraag naar de mogelijkheden om vegetarisch te eten!!

Nagerechten

Pavlova (merinque) | bosvruchten | yoghurtijs | lemon curd | suikerbrood

10

Panna cotta cassis | aardbeien gemarineerd | kwark mousse | vanille ijs

10

Perzik beignet (warm) | kaneelsuiker | nougat-ijs | frambozencompôte

10

Flensje vanille | aardbeien | witte chocolade ijs | chocolade geschaafd

10

Kazen uit Europa | noten | appelstroop | vijgenbrood

15

Graag serveren wij u passende wijnen” De prijs per glas bedraagt € 6,50.
Tevens kunt u een keuze uit onze wijnkaart maken.

Bij reserveringen vanaf 10 personen serveren wij u uitsluitend een menu.

Onze gerechten kunnen alllergenen, gluten, noten en/of lactose bevatten.
Bij een eventuele intolerantie verzoeken wij u vriendelijke zich tot onze medewerkers te wenden!
Wij verkopen geen tabak/alcohol aan personen jonger dan 18 jaar